Hvor lang tid holder Klonopin i din krop?

Hvor lang tid holder Klonopin i din krop?

Hvad er Klonopin?

Klonopin er en ordineret medicin, der anvendes til behandling af visse anfaldssygdomme, panikanfald og kortvarig relief for angst. Klonopin, der også er kendt generisk af clonazepam, er i en klasse af medicin kaldet benzodiazepiner. Klonopin virker ved at forbedre effekterne af neurotransmitteren GABA. Gamma-aminosmørsyre (GABA) er de kemiske nerveceller, der bruges til at kommunikere. Det frembringer en beroligende effekt, der hæmmer hjernens aktivitet.

Hvor lang tid holder Klonopin i din krop?

Klonopin har en halveringstid på cirka seks timer, hvilket er den tid det tager for din krop at metabolisere og udskille medicinen eller stoffet fra din krop. Kroppen betragtes som ren efter fem halve liv. Der er flere faktorer, som vil påvirke metabolismen, såsom din alder, vægt, mængde af lægemidlet, hvor ofte lægemidlet tages, og hvordan stoffet er taget. Narkotika, der injiceres i blodbanen metaboliseres hurtigere end en pille, der tages oralt. Folk metaboliserer stoffer i en anden takt, så det tidspunkt, hvor et stof forbliver i dit system, vil variere fra person til person. Baseret på den gennemsnitlige person opdages klonopin ikke længere i dit system efter ca. 30 timer.

Fakta om Klonopin

Som de fleste stoffer i benzodiazepiner medicin klassen kan klonopin forårsage fysisk afhængighed. Stoppe terapi pludselig efter daglig behandling kan føre til søvnløshed, opkastning, muskelkramper og anfald. Andre almindelige bivirkninger forbundet med brug af klonopin er hovedpine, depression, sedation og svimmelhed. Du bør ikke stoppe din terapi med klonopin uden hjælp fra din sundhedspersonale.

Del:
Kommentarer