Hvor lang tid er et svømmehal?

Hvor lang tid er et svømmehal?

Selv om svømmebassiner kan opbygges til enhver form eller størrelse, indeholder de, der bruges til konkurrence i USA, specifikke dimensioner. Standardpuljer kommer normalt i en af ​​to længder - 25 eller 50 meter - afhængigt af niveauet af konkurrence, som f.eks. Gymnasium, kollegium eller pro.

Lap Versus Length

Steve Tarpinian forklarer i "The Essential Swimmer", at i løbet af den sportslige verden betragtes runder som en rundtur, som en fuld cirkel rundt om et spor. Derfor betegnes et skød i en pool normalt som to længder, eller til der og tilbage. Terminologien om runder og længder kan bruges ukorrekt af nybegyndere, der ofte refererer til et skød som en længde af poolen.

I mĂĄlere

Kortfristede swimmingpools i USA er normalt enten 25 meter eller 25 meter lange og findes ofte i fritidsfaciliteter og gymnasier. En fuld omgang i en kortløbs pool svarer til 50 meter eller 50 meter afhængigt af den særlige pool. Puljer, der anvendes til højere niveauer af konkurrence, som f.eks. Af kollegiale og professionelle svømmere, kaldes langløbs- eller olympiske størrelser og løber 50 meter lang. Derfor er et skød i en langrundsbassin 100 meter.

Del:
Kommentarer