Hvor lang tid er alkohol detekterbar ved urinalyse?

Hvor lang tid er alkohol detekterbar ved urinalyse?

Introduktion

Urinalyse er en fælles metode til at teste urin for tegn på stoffer som f.eks. Stoffer eller alkohol. Urinalyse er almindeligvis udført i behandlingscentre, men kan også bruges på arbejdspladser, hvor det er under påvirkning af alkohol i løbet af et arbejdsskifte, der kan skade dig selv eller andre. En urinalyse er en af ​​de mindst indgribende former for lægemiddelprøvning, men giver samtidig præcise resultater inden for en bestemt tidsramme.

etg

Urinalysis test arbejde ved at detektere en metabolit af alkohol kaldet ethyl glucuronide (EtG). Ethylglucuronid fremkommer i blodbanen og urin efter at have drukket alkohol i kroppen. EtG kan kun være til stede i en urinprøve, hvis en person har drukket. Dette er en vigtig fordel, da traditionel alkoholprøvning, der kun søger efter spor af ethanol, undertiden kan bringe en falsk positiv tilbage. Dette sker, når urin i blæren har forhøjet sukker og interagerer med gær og bakterier. Dette kaldes "ethanol in vitro." Da EtG kun produceres, når ethanol metaboliseres i leveren, vil EtG kun blive påvist hos forsøgspersoner, der for nylig har drukket.

Test

Testning for alkohol er lavet på samme måde som enhver urintest er udført. Testpersonen får en steril kop til at urinere i, normalt med en temperaturstrimmel på siden for at sikre, at urinen er frisk og reel. Beholderen bliver derefter forseglet og sendt til et laboratorium for at blive testet for EtG.

Tid

I traditionelle alkohol testmetoder, der søger ethanol, kan alkohol kun opdages i op til tre eller fire timer efter forbrug (afhængigt af hvor hurtigt kroppen kan metabolisere ethanol). Ved EtG-detektion kan alkohol testes i op til fire dage (ca. 80 timer efter, at ethanol er blevet fuldstændigt metaboliseret af leveren). Der er også ingen bekymring for alkoholikere, der for nylig har afvist. Testen vil kun vise sig positivt, hvis du har brugt alkohol inden for fire dage, uanset hvor meget alkohol du har forbrugt tidligere.

Nøjagtighed

Detektion af EtG i urinalyse er lige så præcis som detektionsmetoder for andre typer stoffer som ulovlige stoffer. Nogle mundhygiejneprodukter og over-the-counter medicin kan bruge alkohol i deres aktive ingredienser, og vil således komme tilbage med et positivt resultat for alkoholforbrug. Imidlertid kræver de fleste miljøer, der anvender tilfældig alkoholprøvning, emner at underskrive en aftale om, at de skal afholde sig fra at bruge stoffer, der kan give en falsk positiv.

Del:
Kommentarer