Hvor lang tid at suge denturer i eddike

Hvor lang tid at suge denturer i eddike

Folk vender sig til naturlige metoder til at rengøre proteser og andre orale enheder, og en naturlig renere er eddike. Sammenlignet med kommercielle tandpleje-rengøringsprodukter kan naturlige rengøringsløsninger tage lidt længere tid at rense dine proteser.

Daglig pleje

At pleje dine tandproteser hver dag, børste dem med tandprotesens renere for at fjerne plak. Bagepulver er en naturlig tandprotesrenser. For at integrere eddike i din daglige pleje rutine, lad proteser sidde i en 50 procent eddike, 50 procent vandopløsning i 15 minutter efter du børster. Denne daglige blødning, kaldet nedsænkning, renser proteserne og forhindrer partikler i at nedbrydes ved klemmerne.

Ugentlig behandling

Hver uge fjerner du tandproteserne og børster dem godt. Dentures har også brug for en ugentlig dyb ren. Nogle tandlæger anbefaler at blødgøre dem i en blegemiddelløsning til den ugentlige rengøring, men hvid eddike er effektiv til at fjerne eventuelle tunge tartaraflejringer. Eddike har brug for tid til at arbejde. Soaking tandproteserne i eddike natten over giver de bedste effekter.

Bakterier og svampe

En dagligt eller ugentligt blødning af eddike fjerner pletter og renser tandproteserne. Bortset fra at fjerne tartar er en af ​​fordelene ved eddike, at den dræber bakterier og forhindrer overvævning af gær og svampe, som mange mennesker har i deres mund. Dette forhindrer orale infektioner som trussel.

Del:
Kommentarer