Hvor hurtigt virker Metamucil?

Hvor hurtigt virker Metamucil?

Introduktion

Metamucil er et sundhedsprodukt, der hjælper med at regulere kroppens fordøjelsessystem. Det bruges især til lindring af fordøjelsesproblemer som forstoppelse. Metamucil opnår dets fordøjelsesvirkninger gennem dets aktive ingrediens, psyllium husk. Psyllium husk er en kolesterolsænkende opløselig fiber, som hjælper kroppen med at indtag den anbefalede 7 g opløselige fibre om dagen. Fiberen i Metamucil er også et naturligt afføringsmiddel, som forsigtigt kan hjælpe med at lindre fordøjelsesproblemer som forstoppelse.

Fordøjelsessystemet

Hvis du tager Metamucil til fordøjelsesskader lindring af forstoppelse eller andre fordøjelses uregelmæssigheder, bør det begynde at arbejde inden for 12 til 48 timer. Produktet kan dog tage op til 3 dage for at afhjælpe problemet. Hvis du stadig ikke har tarmbevægelse efter 3 dage, skal du kontakte din læge så hurtigt som muligt. Dette kan være et tegn på et mere alvorligt problem.

Kolesterol

Hvis du tager Metamucil for sine sundhedsmæssige fordele med hensyn til sænkning af kolesterol, bør du se resultaterne af produktet, der virker inden for en måned. Kombination af Metamucil med en diæt, der er lav i fedt og kolesterol, vil forkorte tiden før du ser resultater og øge de positive resultater, du ser i dine kolesteroltal.

Del:
Kommentarer