Hvor hurtigt gĂĄr en Blaster 200?

Hvor hurtigt gĂĄr en Blaster 200?

Blaster 200 var et højtydende, firehjulet terrængående køretøj fremstillet af Yamaha. Denne ATV fremhævede en to-takts, 195cc luftkølet motor med en manuel 6-trins gearkasse. I modsætning til de fleste ATV'er kom denne model kun i baghjulstræk og havde ikke en elektrisk starter for at minimere vægten til racing.

Historie

Yamaha Blaster blev først produceret i 1988. Fremstillet i Japan leverede denne maskine ryttere med en økonomisk mulighed for et højtydende ATV. Det blev i sidste ende afbrudt i 2006.

Fungere

Yamaha Blaster var rettet mod at give ryttere på entreplan med et billigt racerbil. Sammenlignet med andre ATV'er, havde Blaster en lille luftkølet motor. Dette hjalp med at holde prispunktet lavt, men det begrænsede den samlede hastighed og ydeevne.

Stance

Blaster sitter 40,9 tommer høj og har en sædehøjde på 29,1 tommer. Dens frihøjde er 7,7 inches og den har en hjulbase på 43,3 inches.

Ydeevne

Blaster kan nå en topphastighed på 55 til 60 mph lager. Dette nummer kan variere afhængigt af operatørens vægt og erfaring.

Del:
Kommentarer