Hvilket udstyr har du brug for at skyde over?

Hvilket udstyr har du brug for at skyde over?

Skiløb er en yderst farlig aktivitet, der kræver kvalitetsudstyr. En fejl i dit skydiving udstyr kan forårsage alvorlig skade eller endda død, så sørg for at du er forberedt før dit næste spring. Skydiving udstyr kan være ret dyrt at købe nyt, men rabat brugt udstyr findes i mange butikker.

Faldskærm

Faldskærmen er det vigtigste udstyr du har brug for; Det bedste sted at købe en faldskærm er fra en skydivingbutik, da de inspicerer og certificerer udstyret, før de sælges.

jumpsuit

Et skydedæk jumpsuit beskytter dig og dit tøj mod store vinde, når du falder, og fra objekter eller buske på jorden, når du lander.

Automatisk aktiveringsenhed (AAD)

Den automatiske aktiveringsenhed (AAD) lancerer faldskærmen, selvom du ikke trækker ripcordet manuelt. Dette afgørende stykke skydiving udstyr registrerer, hvor hurtigt du falder, og frigiver backup faldskærmen, hvis hastigheden på din nedstigning indikerer, at din hoved faldskærm ikke har implementeret.

højdemåler

Højreindikatoren fortæller dig, hvornår du skal bruge faldskærmen.

Beskyttelse

Beskyttende skydiving udstyr som en hjelm, polstring og spinal beskytter kan hjælpe med at forhindre skade, hvis noget går galt på dit spring.

Del:
Kommentarer