Hvilket udstyr bruges til at spille basketball?

Hvilket udstyr bruges til at spille basketball?

Basketballens stigning i popularitet skyldes delvist spillets tilgængelighed. Alt hvad du virkelig har brug for er en bøjle, bagbord og basketball til et knogler baggårdsspil. Men for en fuldvundig konkurrence skal du bruge et par stykker udstyr. bare ikke mange flere.

Official Game Gear

Du har brug for en reguleringsstørrelse basketball. Mænds ligakugler måler 29,5 inches rundt, mens omkredsen af ​​kvinders bolde er 28,5 inches. En metalbøjle med en 18-tommers diameter står 10 fod over spillefladen og er fastgjort til et bagbord. Et nylonnet dangler fra kanten af ​​bøjlen for at gøre det nemmere at se om bolden går ind. Basketball spilles på en flad, foret overflade kaldet en domstol, som kan være indendørs og lavet af træ eller gummi eller udendørs og lavet af beton eller asfalt. Half-court pickup basketball kan spilles med en hoop, men et reguleringsspil kræver en fuld 94 fods fod og to identiske hoops.

Personlige ting

Basketballholdene bærer matchende trøjer fremstillet af mesh shorts og tank tops. Hver trøje har et spillerespecifik antal et til to cifre på forsiden og bagsiden. Spillerne foretrækker at bære specielt fremstillet basketball-specifikke sneakers med stiv ankel støtte til stop-and-go action af spillet. Valgfrit udstyr omfatter mundvagter, ankel- og knæbøjler, hoved- og håndledssætbånd, kompressionhylser og shorts samt grebforstærkende sprayer, pulvere eller cremer. Nogle spillere bærer beskyttelsesbriller, og andre bruger støbte plastmasker til at beskytte skadede ansigter mod kontakt.

Del:
Kommentarer