Hvilke vitaminer er gode til tynd hud?

Hvilke vitaminer er gode til tynd hud?

Der er flere grunde til, at vores hud kan blive tyndere. Ofte er det bare et spørgsmål om den normale aldringsproces på arbejdspladsen. Når vi bliver ældre, mister vores hud naturligvis nogle af de fede lag, der tjener til at beskytte blodkarrene mod skade. Hvis du har brugt for meget tid i solen, spredes kollagenproduktionen i din hud, og dens elastinfibre mister deres elastik. Resultatet er tyndere hud. Der er nogle vitaminer, der kan hjælpe med at genopbygge tykkelsen af ​​din hud.

C-vitamin

Fugtighedscreme, rensemidler og tonere, der indeholder C-vitamin, kan ikke kun forbedre teksturen i din hud, men kan hjælpe med at øge dens elasticitet.

C-vitamin stimulerer huden

C-vitamin tilskynder også dannelsen af ​​kollagendannelse. Denne antioxidant kan stimulere fornyelsen af ​​celler og øge cirkulationen.

Ester-C

Ester-C (ascorbylpalmitat) er en calcium ascorbatform af vitamin C, der kan fremme kollagenproduktion og tilføje tykkelse til huden. Din krop kan være bedre i stand til at absorbere Ester-C end almindelig C-vitamin.

Vitamin A

Aktuel vitamin A kan hjælpe med at opbygge kollagen og forbedre hudens overordnede udseende og kvalitet.

Retin-A, et biprodukt af vitamin A

Retin-A er et derivat af vitamin A Denne receptpligtige behandling hjælper med at fremskynde omsætningen af ​​døde hudceller ved at forbedre blodforsyningen til huden. Det kan bidrage til at forbedre hudens tykkelse.

E-vitamin

Et stigende antal hudplejefirmaer tilføjer vitamin E til fugtighedscreme, cremer og lotioner på grund af dets anti-aging fordele.

E-vitamin er kendt for at angribe frie radikaler og derfor forbedre hudens kvalitet.

E-vitamin kan hjælpe med at tykke huden, fordi det mindsker transepidermalt vandtab fra huden og opbygger dets beskyttende barriere.

Selv om E-vitamin er tilgængelig i mange produkter, kan dets fordele også stamme fra topisk anvendelse af et vitamin E supplement. Huden absorberer let vitamin E.

Vitamin D

D-vitamin er en anden stærk antioxidant, og det kan forhindre for tidlig aldring ved at beskytte hudens struktur og tykkelse.

Sollys er en stor kilde til D-vitamin, men det må selvfølgelig optages i beskedne mængder for at undgå solskader på huden.

Del:
Kommentarer