Hvilke virkninger har tyfoner forårsaget af dyr, mennesker og planter?

Hvilke virkninger har tyfoner forårsaget af dyr, mennesker og planter?

For at blive klassificeret som en tyfon skal en tropisk storm nå vind på mindst 33 meter pr. Sekund (74 miles per time) og befinde sig i det nordvestlige Stillehav. Tyfoner er store storme, der påvirker alt, de kommer i kontakt med, fra både til landbrug til mennesker.

mennesker

Folk kan blive dræbt, såret eller tabt under tyfoner. Oversvømmelse kan få folk til at drukne, husene bliver fuldstændig ødelagt, ejendomme, der skal fejes væk, og gårde til at miste alle deres afgrøder til vind og ubarmhjertige regner. Mudslides og strømafbrydelser er almindelige. Fødevaremangel, manglende adgang til god lægehjælp og medicinske forsyninger og begrænset adgang til større veje og byer kan yderligere komplicere problemerne forårsaget af en tyfon.

Dyr

Tyfoner forårsager stor oversvømmelse, som kan drukne dyr og ødelægge deres naturlige omgivelser. Når mindre dyr og fødevareforsyninger forsvinder eller bliver dræbt, påvirker det større dyr, fordi de ikke længere kan finde nok mad. Husdyr og andre husdyr lider, når menneskeskabte huslyer kollapser, når deres menneskelige omsorgspersoner ikke kan passe på dem, og når de udsættes for lange perioder for voldsomme vind og voldsomme regnvejr.

Planter

Plantelivet kan let fejes væk af oversvømmelser og svære vind. Selv træer kan ikke modstå den tunge kraft af en tyfons styrke på ubestemt tid. Overdreven regn kan få planter til at drukne, og det forårsager også jord erosion. Mudslides tager ofte planter ned med dem, ripper op deres rødder og dræber planten.

Del:
Kommentarer