Hvilke tøj har du på gymnastiksalen?

Hvilke tøj har du på gymnastiksalen?

At finde de rigtige tøj til at bære i gymnastikken kan undertiden være en skræmmende opgave selv for den mest erfarne sundhedsklub veteran. Der er hundreder af mærker og stilarter af sportsbeklædning at vælge imellem, hvilket gør en simpel tur til indkøbscenteret som om at køre en maraton. Det samme gælder for fodtøj. Følgende disse få enkle forslag kan hjælpe med at tage byrden ud af at beslutte, hvad tøj skal bære på gymnastiksalen.

Kom i gang

Dagens moderne gym tilbyder et utal af klasser, fra aerobic til yoga. Det er et godt første skridt at træffe beslutning om et træningsprogram, der passer til dig. Er det vægttræning? Kick boxing? Ønsker du at tage spinning klasser? Bed om en konsultation. Tal med en fitness specialist eller certificeret træner for at oprette en træningsplan baseret på dine ønskede resultater. Udnyt gymture til at identificere, hvilke typer af klasser og træningsudstyr der er til rådighed på anlægget og passer ind i din rutine.

Tøj

At finde de rigtige tøj bør være meget lettere, når en træningsrutine er etableret. At være komfortabel er dog vigtigst. Træningsdrag skal være fleksibel nok til, at det ikke begrænser træningsbevægelser. Oversized eller baggy tøj kan være for besværligt og skabe en hindring for enhver træningsrutine.

Hvert gym vil have en kjolekode. Kontakt dit fitnesscenter eller se firmaets hjemmeside for at få den rigtige kjole påklædning, før du køber nye tøj.

En bomuldst-shirt virker altid bedst for et overtræk, selvom der findes mange højteknologiske stoffer på markedet, der er lette, strækbare og afstødende fugt. Disse kan dog være meget dyrere end traditionelle bomuldskjorter. Du kan også vælge fra en række forskellige stilarter, såsom en crew neck, ydeevne, ærmerøs og lang ærmet. Vælg et beklædningsgenstand, som bedst passer til dit budget og modefornemmelse.

De fleste fitnesscentre er klimastyrede, så shorts kan bæres til enhver tid af året. Fritids shorts eller badetøj er ikke de bedste muligheder. Gym og træningshorts kan være de bedste muligheder for generelle træningstimer, men overveje jogging shorts til længere løb på løbebåndet. Bomuld og polyester synes at være standardmaterialerne, selvom højteknologiske stoffer også findes i shorts.

Atletikbukser kan også bruges på gymnastiksalen. Sørg for, at bunden er en passende længde for at undgå unødvendig snagging eller tripping. Yoga eller stretchbukser kan også bæres.

Fodtøj

At have det rigtige fodtøj er nødvendigt for alles træningscenter. De fleste sportsforhandlere vil levere et godt udvalg af skotyper og adskille dem efter kategori, såsom løb, basketball, tennis og cross training. Dette gør det nemmere, når du vælger den rigtige sko til den passende øvelsesrutine. Butikker vil normalt have særlige sektioner for mænd, kvinder og børn.

Gør forskning. Udforsk troværdige websteder og tidsskrifter for at finde de bedste værdier og anbefalinger om skoens pris og ydeevne.

Tal med en erfaren sælger. Fortæl købmanden hvilken type sko du planlægger at købe, og for hvilke typer træning. Diskuter din forskning og spørg hans mening om, hvad der kan virke bedst.

Tal med venner. Spørg om anbefalinger fra folk, du kender til de sko, de bruger i gymnastiksalen, og hvordan de kan lide dem.

Del:
Kommentarer