Hvilke størrelse cykler kører BMX Pros?

Hvilke størrelse cykler kører BMX Pros?

I årtier har unge drenge taget til grusbaner eller bygader, der kører på BMX-cykler. Gjorde endnu mere populær af Extreme Sports popularitet, der er flere voksne, der kører rundt på cykler, som virker for små. Afhængigt af rytterens størrelse og vægt, vil en BMX-cykel blive tilpasset på rammestørrelse, topprørlængde og dækstørrelse. I sidste ende er den cykel, som din 8-årige søn ønsker, den samme cykel, som en 6-fods professionel racer bruger - giver eller tager et par tommer.

Små, Micro Mini og Mere

Rammer er dimensioneret i kategorier: Micro Mini, Mini, Junior, Expert, Expert XL, Pro, Pro XL, Pro XXL. Pro og større cykler er designet i alderen 13 og derover og vejer mere end 150 pund. Pro-size cykler er til ryttere mellem 5 fod 6 inches og 5 fod 10 inches. Pro XL er en mellemmålt tilpasset størrelse til højder 5 fod 8 inches til 6 fod, med en Pro XXL til ryttere 5 fod 10 inches eller højere.

Toprør

Det centrale område, der ville blive justeret baseret på rytterens størrelse, er Top Tube. Fordele generelt kører cykler, der har en Top Tube på 20,5 inches til 22 inches i længden. Kortere ryttere, herunder børn, har generelt en Top Tube på 18 til 20 inches i længden. Toprøret til en Pro-size cykel er 20,5 inches til 21 inches i længden. Pro XL størrelser tager dette interval fra 21 inches til 21,5 inches, med Pro XXL er 21,5 inches eller mere.

manøvreevne

Årsagen til, at BMX ryttere holder sig til en mindre ramme er på grund af manøvredygtighed. Kravene til et racerbane eller trick arena kræver en kortere afstand fra håndtaget til hjulet. Jo kortere denne afstand, den hurtige reaktionstid. Control er nøglen i BMX-ridning, som det er hurtighed for racing; Den mindre ramme, selvom den er holdbar og op til slibning af et snavsbane, skaber en væsentlig balance for hastighed, balance, hurtige reaktioner og midterluftjusteringer.

Dækstørrelse

Dækstørrelse er også vigtig ved at dimensionere en cykel til rytteren for at give hende maksimal støtte og kontrol over cyklen. Hjulstørrelser henviser til hjulets overordnede diameter og dækkets bredde. For Micro Mini og Mini rammer skal dækstørrelserne være 20 ved 1 1/8 tommer. I Junior og Expert rammestørrelser skal dækstørrelserne være 20 ved 1 3/8 tommer. Pro rammer har den bredeste dækbredde på 1 6/8 tommer, men har stadig den standard 20-tommer diameter, som alle BMX hjul udnytter.

Tilpasning

Mens Top Tube hjælper med at passe rytterens torso fra sædet til styret, er BMX-cykler ikke udstyret til en persons højde som en mountainbike eller cykel. En længere cykel vil give dig en længere hjulbase, hvilket giver dig stabilitet i hastighed. Baglængden - længden fra pedalvinklen til hjulet - kan også være en tilpasset længde. Når denne længde er kortere, hjælper det med at trække bagsiden op i en antenne, men det vil gøre det vanskeligere at balancere på baghjulet i forhold til længere længde. Disse tilpasninger er baseret på et pro's komfortniveau og styrke, og ikke hans størrelse eller vægt.

Del:
Kommentarer