Hvilke øvelser vil gøre min smug større?

Hvilke øvelser vil gøre min smug større?

Der er en måde at få en større sexigere butt uden kirurgi. Stumpen består af tre primære muskler, som alle kan målrettes af en række udvalgte øvelser. De fleste af disse øvelser kræver ikke noget særligt udstyr og kan opnå meget gode resultater.

Lunge

Den bedste øvelse til specifikt at arbejde i buttområdet er lunget. Du kan øge den samlede effektivitet af denne øvelse ved brug af vægte. Forsøg at færdiggøre tre sæt på 20 til 25 reps pr. Sæt. Når du forbedrer, øges antallet af reps pr. Sæt langsomt.

Squats

Squat kan udføres med eller uden brug af vægte. Ligesom lunget er squat en god øvelse for din røv, men det er også godt for dine lår, kalve og hamstrings.

Kneeling Kickback

Knælende tilbageslag er en meget effektiv øvelse, fordi den virker gluteus maximus, den største muskel i rækken. Tilbageslag bliver mere effektivt, da du hæver dit ben højere og højere. Hertil kommer, at holde dit ben i højest mulige position for et tal på tre vil også forbedre resultaterne.

Benpresser

Placer et sæt skridt over dine skuldre og udfør en squat manøvre. Start med en lille mængde vægt og arbejde gradvist op. Dette er en meget effektiv øvelse, fordi den ekstra modstand styrker musklerne for at ændre sig for at fuldføre opgaven. Arbejde for tre sæt på 10 til 15 reps pr sæt.

Standard øvelse

Normale daglige aktiviteter arbejder i rummusklerne. Disse omfatter vandreture, cykling og svømning. Disse øvelser forbedrer muskelmassen og tone din røv samt give en god kardiovaskulær træning så godt. Træn i mindst 15 minutter. Dette vil gøre det muligt for din puls at nå det ønskede niveau og give de bedste resultater.

Del:
Kommentarer