Hvilke muskler arbejder du i Spinning klasse?

Hvilke muskler arbejder du i Spinning klasse?

En spindingsklasse er en øvelsesklasse, hvor en gruppe mennesker kører stationære cykler. Spinning kan give dig en god kardiovaskulær træning, men også styrke dit hjerte og flere muskelgrupper i dine ben, bagkant og kerne. Hvis du lige er begyndt at spinde, skal du sørge for at bruge en pulsmåler og lære din maksimale puls: 220 minus din alder. Din puls skal være mellem 75 og 85 procent af det pågældende tal i en spindingsklasse.

Primære muskler

De vigtigste muskler, der anvendes i en spinning klasse er quadriceps. Disse er de store muskler på forsiden af ​​dine lår. Når klassen begynder en hældning, er quadriceps den muskel, der styrker dig gennem segmentet. Det skubber ned på pedalen og retter dit ben. Hamstringen, muskelen i lårets bagside hjælper også ved at løfte pedalen. Hvis du vil styrke disse muskler, så du lettere kan strømme gennem en spindingsklasse, kan du prøve hurtig gang, jogging, squats, lunges og hoppetov.

Støtte til muskler

Gluteus maximus og medius, musklerne i bagsiden, skubber fremad på pedalen øverst på slagtilfælde i en spindingsklasse. Forstærkning af disse muskler kan hjælpe dig med at forbedre din muskulære udholdenhed. Prøv nogle af de samme øvelser, der styrker quadriceps, som lunges og squats. Lægmuskler spiller også en birolle i en spinning klasse ved at sende kraften fra quadriceps for fødderne - og ved at skubbe gennem den nederste del af slagtilfælde, når dine tæer er spidse. Udøve dine kalvemuskler ved at kalve hævninger.

Abdominal og nedre rygmuskler

Abdominalen - specielt rektus abdominis og obliques - og nedre rygmuskler spiller en rolle i næsten enhver øvelse, du gør, selv om det ikke altid er indlysende. Abdominale muskler er vigtige for balance, holder dig selv op, går gennem skråklassens hældningsdel og vedligeholder dit tempo. De stabiliserer kroppen, så dine quadriceps kan sætte så meget kraft som muligt igennem til pedalen. Udøve disse muskler ved at gøre ben hævninger, crunches, bækken fliser og ryg forlængelser.

Hjertet

Spinning klasse er en effektiv kardiovaskulær træning, hvilket betyder, at det er godt for dit hjerte og lungerne. Ifølge Harvard Health kan en 155 pund person forbrænde op til 391 kalorier om 30 minutter. Spinning klasser bruger ofte up-tempo musik og jævn belysning for at motivere klassen til at arbejde så hårdt som muligt.

Del:
Kommentarer