Hvilke mærker af flaskevand har ikke BPA i dem?

Hvilke mærker af flaskevand har ikke BPA i dem?

Bisfenol A, eller BPA, er et kemikalie, der anvendes i årtier til fremstilling af hård plast, især vandflasker, babyflasker, genanvendelige kopper og foring af metalbeholdere. Undersøgelser fra US Food and Drug Administration hævder kemikaliet i fødevarebeholdere påvirker ikke børn eller voksne. Faktisk sikrer afdelingens 2010 "Update on Bisphenol A til brug i Food Contact Applications" borgere, at FDA har overvåget BPA nøje og reduceret eksponeringen. Europa har imidlertid gået så langt som at forbyde alle produkter til børn under tre år, der indeholder BPA (i 2006). Formentlig vil BPA niveauer være lige nok til at påvirke små børn og uudviklede hjernefunktioner, men vil ikke påvirke mere modne organer. Heldigvis har ændrede teknologi- og plastikudviklinger for nylig sat mange gode BPA-frie plastflasker på markedet.

Hvad er BPA?

Bisphenol A er et xenostrogen eller hormonforstyrrende. Ifølge medicinske eksperter hos "Trusted, MD" kan syntetiske xenoøstrogener forringe børn og spædbørn - og er forbundet med nedsat testosteronniveau hos mænd, insulinresistens og type 2 Diabetes og brystkræft og livmoderhalskræft hos kvinder. Selvom FDA hævder, at kemikaliet ikke påvirker børn eller voksne i "Update on Bisphenol A til brug i Food Contact Applications, 2010" har det indrømmet "en vis bekymring for effekter på hjernen, adfærd og prostata kirtler hos fostre og de meget unge." Videnskabelige undersøgelser har også rejst bekymringer om kemikalieforbindelsen til bryst- og prostatacancer, diabetes, fedme, hjertesygdomme, reproduktive fejl og adfærdsproblemer, ifølge en rapport fra Milwaukee Journal-Sentinal i 2010 baseret på udsagn fra FDA's hjemmeside. I 2006 fulgte San Francisco Europas ledende og forbudte BPA-produkter til børn under tre år.

Du kan se, om din flaske indeholder BPA eller ej ved at se på bunden af ​​den - # 2 HDPE (polyethylen med høj densitet), # 4 LDPE (lavdensitetspolyethylen) eller # 5 PP (polypropylen) betyder, at din flaske er bøde. A # 1 anbefales til engangsbrug. Desværre indeholder nogle af de sjove, farverige flasker, der er så gennemsigtige på markedet i dag, ofte polykarbonatplaster. Du kan identificere dem ved hjælp af genbrugssymbolet # 7.

Rustfrit stĂĄl

Klean Kanteen er et firma, der leverer alternativer til plastik, der indeholder BPA eller kontroversielle aluminiumflasker. Det fremstiller beholdere i rustfrit stål i forskellige størrelser, former og stilarter. Andre præmievalg for flasker af rustfrit stål omfatter:

Intak af Thermos Rustfri StĂĄl Hydration Bottle //www.amazon/Thermos-Nissan-Intak-Hydration-Bottle/dp/B001EGGQB6

Reducer vandflasker af rustfrit stĂĄl (plastlĂĄg) //www.goodhousekeeping/product-testing/reviews-tests/green-products/best-reusable-waterbottles

Bean Kantine (plastik lĂĄg) //reviews.llbean/1138/I-260459/bean-canteen-sport-top-27-oz-reviews/reviews.htm?pageNumber=3&sortOrder=submissionTime&ascending=true

Nathan Steel Flip Straw Bottle //www.amazon/Nathan-Stainless-Steel-Straw-Bottle/dp/B001C0HV2W

Nalgene Backpacker Stainless Steel //www.google/products/catalog?hl=da&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&q=Nalgene+Backpacker+Stainless+Steel&um=1&ie=UTF-8&cid=1422866596079426932&sa=X&ei= UxCpTbipD43SsAPI39H5DA & aba = 0CDAQ8wIwAg # ps-sælgere

Gaiam rustfrit stĂĄl vandflaske //www.kleankanteen/

Polyethylenplast

Polyethylen er en plast fremstillet uden BPA. Denne type flaske er holdbar og nem at rengøre; Det er dog fremstillet og testet omhyggeligt for at sikre, at BPA ikke spores. Afhængigt af flaskens mærke og stil er disse valg varieret i deres farver og funktioner, men de deler fælles træk ved sikkerhed og overkommelighed.

CamelBak Podiumflaske //www.camelbak/

Product Architects Inc. Polar Bottle //www.polarbottle/

FuelBelt //www.fuelbelt/

Fit & Fresh LivPure Vandflaske //www.fit-fresh/products/livpure/

Eastman Tritan Plastic

Eastman Tritan plast er et andet materiale, der hævder at være BPA-fri på grund af dets copolyester makeup. Forskellige producenter opretter flasker, der bruger dette stof, herunder følgende:

Nalgene //www.nalgene-outdoor/

Intak af Thermos Beverage Bottle //www.thermos/product_catalog.aspx?catCode=THER

Stanley mærke //www.stanley-pmi/

CamelBak Bedre flaske //www.camelbak/

Contigo Hydration Water Bottle //www.gocontigo/water-bottles.html

Nathan Flip Straw Pure Bottle //www.amazon/Nathan-Stainless-Steel-Straw-Bottle/dp/B001C0HV2W

Andre alternativer

Andre BPA-plastalternativer omfatter aluminiumsflasker med ikke-BPA-plastforbindelser, såsom Siggs Lifestyle vandflasker. Reducer WaterWeek, en populær drikkevarebeholder, har ABS plastik med polypropylenhætte og er et anbefalet valg til BPA-fri brugere. Disse flasker kan fås hos grossister, butikker eller direkte fra producenten.

Del:
Kommentarer