Hvilke materialer bruger jeg til at reparere ødelagte denturer?

Hvilke materialer bruger jeg til at reparere ødelagte denturer?

Ligegyldigt hvor forsigtig du er med dine tænder, kan du muligvis reparere dine proteser. Daglige genstande, som du finder i en hjemmebutik, kan hjælpe dig med at reparere dine proteser, når der opstår en uheldig pause.

Epoxy

Hvis du tabte eller fandt dine proteser uventet opdelt i halvdelen, kan du gøre dem helt igen - i hvert fald midlertidigt - med epoxy. Ved korrekt tilberedning kan epoxy holde to porøse overflader af plast sammen til nødsituationer og tillade dig at bære dine proteser, indtil du kan få en professionel til at reparere dem. Epoxy kræver en ren overflade at klæbe og et præparationsområde, såsom en papirplade, der kombinerer de to reaktionelle lim. Brug en træpind til at anvende epoxyen.

Finpapir Sandpapir

Når epoxy påføres tandproteser - eller en hurtig klæbende lim som superlime - har man enten et Emery Board eller andet finpapirpapirprodukt til hånden for at udjævne de hårde kanter, der kan efterlades af limen. Epoxy svulmer og forårsager irritation, hvis proteserne indsættes i munden uden at blive glattet først. Du kan undgå dette på en del ved at anvende kun nok epoxy til at gøre sammenføjningen arbejde, men forsigtighed dikterer sandpapir eller et emery bord bruges til at sikre, at alle uslebne kanter bliver spredt, så de ikke kommer i kontakt med ømme tandkød.

Akryl tænder

Selvom professionelle porcelæn tænder, der bruges til at gøre proteser ikke er bredt tilgængelige for offentligheden, kan du bestille en erstatningstand til dine proteser i form af en akryl tand. Selvom de ikke føler sig eller virker så virkelige som almindelige tænder, vil de gøre det i et bind, når du søger at erstatte en tand, der er blevet forladt eller tabt. Du kan bestille akryl tænder online og bruge enten superlim eller epoxy til at erstatte din løsne tand. Fordi de er billige, effektive og hurtige, kan det hjælpe dig godt med et par ved hånden, hvis du taber tand, når du mindst forventer det.

Denture Reparationssæt

Hvis du ejer proteser, køb et tandprotes reparationssæt til at hjælpe dig, hvis dine proteser går i stykker, eller hvis du taber en tand. Denture reparationssæt leveres med lim, akryl tænder, slibeværktøj og redskaber, du skal udskifte eller reparere dine proteser. Disse er tilgængelige online og i nogle tilfælde på apoteker. Ved at holde en hånd sikres, at hvis din tandlæge er lukket eller hvis reparationerne er for dyre, har du de nødvendige værktøjer til at løse det værste skader, indtil du kan få dem til dit tandlæge kontor til reparation.

Del:
Kommentarer