Hvilke andre produkter ligner AdvoCare?

Hvilke andre produkter ligner AdvoCare?

Ernæringssupplementer fremstilles over hele verden af ​​virksomheder som AdvoCare, der udstikker en streng videnskabelig tilgang til formulering af produkter til en række formål - fra vitamin- og træningstilskud til tarmrensning og vægttab. Hvis du leder efter et alternativ til AdvoCare til dine særlige behov, har dusinvis af virksomheder lavet din virksomhed.

USANA

Siden 1993 har AdvoCare bygget et ry for sikkerhed og effektivitet i næringssupplementet industrien, komplet med sin egen videnskabelige og medicinske rådgivende bestyrelse. Et andet selskab med en lignende fremgangsmåde er USANA, der anvender videnskabelige rådgivere og medarbejdere til at fremstille produkter til sportsfolk, dieters eller sundhedsbevidste kunder på udkig efter sikre og pålidelige kosttilskud.

PureNSM

PureNSM, i virksomheden så længe som USANA, fremmer tilskud af forskellig art, der udnytter de friskeste råvarer, uanset om de er ekstraheret vitaminer, mineraler, urter eller kemiske forbindelser som aminosyrer til proteinpulver. PureNSM fremhæver også brugen af ​​letlæselig og forståelig mærkning for nem overvågning af næringsniveauer. Som med de efterfølgende producenter følger PureNSM Food and Drug Administration's "Current Good Manufacturing Practice."

Atlas

Atlas fremstiller en bred vifte af produkter under egen moniker og hos andre virksomheder, der driver detailbutikker eller supplerende butikker. Fra individuelle mineraler og vitaminer til acne behandlinger, proteinpulvere og seksuelle eller IQ enhancers beskæftiger firmaet personalebiologer og kemikere til at udføre test på frivillige, før et nyt produkt rammer markedet. To ph.d.'er med årtiers erfaring inden for motion og ernæringsfysiologi driver virksomheden.

Vitakem eller 7 dages sundhed

Mange virksomheder, såsom Atlas, 7 Day Health og Vitakem, fremstiller kosttilskud til andre virksomheder at sælge. Kaldt kontraktfremstilling, disse virksomheder forsøger at tilpasse de produkter, de producerer til salg af andre virksomheder, endda leverer emballage, aftapning og mærkningstjenester. Hvis du vil vide, hvem der virkelig foretager de kosttilskud, du bruger, skal du kontakte firmaet, hvis navn er på flasken og spørge, hvem der faktisk lavede produktet.

Del:
Kommentarer