Hævede ankelbehandlinger

Hævede ankelbehandlinger

Hævede ankler kaldes ofte ødemer, som forårsages, når der er væske tilbageholdt i kroppen, især omkring ankler, fødder og ben. Hævelse omkring anklerne kan forekomme af mange almindelige årsager, herunder en diæt, der er høj i natrium og kulhydrater, traumer til ankelområdet, vandretention og graviditet.

Symptomer

Hævede ankler er ofte mest mærkbare mod slutningen af ​​dagen, da kroppen har fastholdt vand; Men de, der lider af hævede ankler gennem tiden, vil begynde at lægge mærke til anklerne hævelse i starten af ​​dagen og blive mere ubehagelige som dagen skrider frem. Andre symptomer på hævede ankler omfatter vægtforøgelse, højt blodtryk, forhøjet vandladning, andre hævede ekstremiteter og endda hovedpine.

Behandling

En af de mest almindelige hævede ankelbehandlinger er højde. At hæve anklerne højere end hjertet reducerer hævelse, men lindrer også trykket på ankel- og knæledene såvel som underkroppen. Brug 30 minutter til at hæve anklerne for at reducere hævelse eller indtil hævelsen er faldet. Hvis du ligger på en seng, skal du bruge to puder til at hvile anklerne på, hvilket også vil holde dem hævede.

Hvis du har hyppige hævelser i anklerne, skal du besøge et apotek eller et ortopædisk kontor for at købe støvsuger eller slanger. Støtte sokker kommer i forskellige farver, længder og tryk afhængigt af dine behov. Du kan tale med en podiater for at få skræddersyede sokker eller slanger.

Hvis du er gravid eller har intermitterende hævelse, kan behandlinger som øget muskelaktivitet for at forbedre omsætning og blodgennemstrømning bidrage til at nedsætte hævelsen. Begræns natriumindtaget til mindre end 2.400 milligram pr. Dag og drik mindst 64 ounce vand for at reducere tilbageholdelse i ben og ankler.

Hvis hævelse er ubehageligt, skal du tage Tylenol, Aleve, Motrin eller aspirin til smertelindring. Ved kronisk hævede ankler, spørg din læge om receptpligtige vanddiuretika som hydrochlorthiazid. Fælles brandnavne af denne medicin er Ezide og Hydrodiuril.

Del:
Kommentarer