Hvad ville forĂĄrsage kalve i ben for at stramme op?

Hvad ville forĂĄrsage kalve i ben for at stramme op?

Stramme kalvemuskler udgør et fælles problem for løbere og andre atleter. Kalvemusklerne består af den store gastrocnemius muskel og den dybere soleus muskel. Når disse muskler strammer op, kan det være smertefuldt selv daglige aktiviteter som f. Eks. Kalvmusklerne kan stramme op gradvist og løsne sig under kørslen, eller kan stramme op eller spasme kun under kørslen. Ifølge The Sports Injury Clinic, kan de fleste tilfælde af kalvehæmning behandles ved stretching eller sports massage.

Højhælede sko

Højhælede sko holder kalvemusklerne i en forkortet position i flere timer, mens bæreren kan gå store afstande og op ad trappen. Efter længere tid i denne stilling, forkortes kalvemusklerne og bliver stramme, især når de udfordres af flade solede sko, der kræver, at musklerne strækker sig til en normal position. Brugere af højhælede sko, der lider af stramme kalve, skal strække deres kalvemuskler ofte og grundigt og fjerne skoene for en strækning, når det er muligt - for eksempel når de sidder ved et skrivebord.

Overforbrug

Løbere og atleter, især dem, der løber hyppigt eller op ad bakke, kan opleve overforbrugsskader. Overanvendelse kan resultere i mikro tårer i kalvemusklerne, der får dem til at spasme, afbryde blodgennemstrømningen, hvilket kan føre til yderligere stramning. Overanvendelige skader på soleus muskler er almindelige, og kan ledsages af smerte i midten af ​​kalvregionen. Sportsskadeklinikken anbefaler is, ibuprofen og hvile for at lade kalvemusklerne komme sig efter skade, efterfulgt af vedligeholdelse af en rimelig træningsplan, der indeholder masser af stretching. Enhver, der har oplevet en kvælsskade eller hævelse, bør konsultere en læge.

Lateral compartment syndrome

Atleter, eller enhver, der træner hurtigt og intensivt - som for et maraton - kan opleve kælftestramning som følge af lateralt rums syndrom. Kalvemuskler vokser i det væsentlige bindevævskæden, som omgiver dem, hvilket får skeden til at presse på musklerne, hvilket resulterer i stramhed og smerte. Dette syndrom kan også skyldes traumatiske skader, når blødning eller hævelse får muskelen til at stramme i skeden. Sportsskadeklinikken anbefaler sports massage for at hjælpe med at løsne kappen, mens atleten gennemgår en hvileperiode fra motion.

Biomekanisk ubalance

Musklerne i menneskekroppen arbejder for at stabilisere leddene, således at andre muskler kan fungere ordentligt og ofte tjener som modstridende kræfter, der udfører to halvdele af en bevægelse. Sports træning og vægtløftning kan resultere i ubalancer, og muskel svaghed i et område af kroppen kan resultere i overbelastning af et andet område. Fleksibilitetscoachen og idrætsskadeklinikken anbefaler at styrke skinnemusklerne for at rette balancen på underbenet og styrke lår og hofte muskler for at stabilisere leddene i benet og forbedre funktionen.

Del:
Kommentarer