Hvad vil tørre op efter næsedråbe?

Hvad vil tørre op efter næsedråbe?

Vores kroppe producerer naturligt slim for at rydde bakterier og støv ud af vores næsepassager. Men når der er overproduktion af slim, dråber det ned i halsen og forårsager våd hoste, halsrensning og smerte. Der er flere måder at tørre op efter næsedråber og neutralisere symptomerne afhængigt af årsagen til overskydende slim.

Over-the-counter medicin

Over-the-counter medicin som fedtstoffer og antihistaminer kan give lindring af symptomer på post-nasal dryp, indtil din krop er i stand til at bekæmpe årsagen til problemet. Hvis du lider af astma, og du mener, at dette er årsagen til din post-nasal dryp, skal du konsultere din læge, inden du tager medicin, der kan være i konflikt med dine regelmæssige astmemedicin.

Prescription Medicines

Hvis allergier forårsager din post-nasal dryp, kan din læge ordinere en nasal steroid spray for at reducere mængden af ​​slim. Antibiotika såsom azithromycin kan dispenseres af en læge, hvis du har en bakteriel infektion, der forårsager post-nasal drop symptomer. Husk at antibiotika ikke virker for virusinfektioner som forkølelse. Igen skal du kontakte en læge og specifikt stille spørgsmål om eventuelle bivirkninger, der kommer med steroid eller antibiotikabehandling.

Naturlige Retsmidler

Salt er et godt naturligt middel til at tørre op efter næsedråber, da det absorberer al fugt, som den kommer i kontakt med. Bland halvdelen af ​​1 tsk. af salt i et glas vand og gurgle blandingen. At hoppe over mælk er en anden naturlig løsning, fordi lactose i komælk faktisk kan stimulere produktionen af ​​slim i halsen. Drikker flere væsker som vand og te vil naturligt skylles efter næsedråber ud af halsen og gennem fordøjelsessystemet.

Del:
Kommentarer