Hvad tiltrækker sengebugs?

Hvad tiltrækker sengebugs?

Desværre for mange er sengebugs fundet over hele verden og er blevet mere og mere rigelige de seneste år, især i Nordamerika, Europa og Australien, der rammer alle typer boliger, herunder boliger, hoteller, lejligheder, husly og endda krydstogtskibe. Heldigvis kan forståelse for, hvorfor de bor i dit hjem, hjælpe dig med at slippe af med dem hurtigere.

Identifikation

Sengebug er små, ovale og vingeløse insekter, der fodrer blodet af varmblodede dyr. Af denne årsag er sengebugs tiltrukket af kropsvarme og til kuldioxid i vores ånde. Voksen seng bugs når 1/4 tomme i længden, mens deres farve spænder fra lysbrun til dyb brun. På grund af deres flade kropsforstyrrelser er sommetider fejl i små kakerlakker, flåter eller fugtighedsfejl.

Miljø

Sengebugter opholder sig typisk i områder, hvor folk sover og koncentrerer sig tæt på senge, i madrasser, sengestole og boksfjedre. Andre steder, som sengebugs synes at være, er kommodehjørner, gardiner og revner i tapet nær sengen. Sengebugs kan dog også leve i andre områder af hjemmet, såsom i små revner og sprækker i møbler, tekstiler og enhver form for polstrede møbler.

Beviser

Det første tegn på dit hjem, der er inficeret med sengebug, er tilstedeværelsen af ​​kløende betændelsesreaktioner eller rødme på huden. Fordi sengens bugs 'spyt indeholder både et bedøvelsesmiddel og antikoagulantproteiner, er deres bider uopdagelige, indtil du opdager deres virkninger et par timer senere. Et andet tegn på en bed bug angreb er tilstedeværelsen af ​​mørke fækale pletter, æg eller skala skind i eller omkring sengen. Nogle gange kan en korianderlignende lugt detekteres, men kun i stærkt angrebet hjem.

UndgĂĄelse

For at slippe af med en bed bug angreb, er det vigtigt at grundigt undersøge soveværelset eller andre inficerede områder for eventuelle tegn på bed bugs. Der findes et stort udvalg af sengebesprøjtninger, støv og aerosolinsekticider og kan anvendes til alle mistænkte områder, herunder tæpper, vægge og madrasser. Afmontering af sengelamper og møbler, påfyldning af revner i gulve og vægge og indkapsling af madrasser med specielle poser kan også hjælpe med at kontrollere sengebugs. Vask dine lagner, dæk og tøj i varmt vand er et andet nyttigt tip. I ekstreme tilfælde kan der kræves skadedyrseksperter til behandling af angrebne områder.

MisforstĂĄelser

En almindelig misforståelse er, at sengebugs er et tegn på et snavset hjem. Dog kan sengebugs findes overalt uanset husets renlighed eller hotellets antal stjerner. Årsagen til dette er, at sengebugs kan transporteres i bagage, tøj og andre genstande, der flyttes fra et inficeret område til et sengeluftfrit miljø. Således er en god måde at undgå bed bug angreb på at sikre, at ingen seng bugs eller æg blev transporteret ind i dit hjem, hvis seng bug tegn blev observeret under ture eller besøg. Vaske tøj og sprøjte bagage er en god måde at undgå at transportere disse uønskede besøgende ind i dit hjem.

Del:
Kommentarer