Hvad står PK for i Point Spreads

Hvad står PK for i Point Spreads

For næsten alle college- og pro sportkonkurrencer har oddsmakersne i Vegas sat en linje, hvilket er den forventede sejrmargen for det favoriserede hold. Når de først er brugt til gambling formål, er sportslinierne nu blevet meget udbredt til sjov og underholdning. Nogle gange er der ingen linje til et bestemt spil, og nogle gange er der ingen favorit.

Vælg dem

Hvis du ser på nogen af ​​de sportsgrene, der offentliggøres dagligt på sportssiden for mange større aviser, er der et hold opført som favorit, en som underdog og et nummer mellem dem, der angiver den officielle linje eller forventet scoring forskel. I spil mellem to tæt matchede hold, vil linjen undertiden blive opført som PK eller Pick. Det betyder, at ingen af ​​holdene er en favorit, foreslår resultatet er en kaste-up og væddemål linjen indebærer blot at vælge vinderen.

Ingen linje

Ofte vil folk forvirre spil opført med "ingen linje" som ligner dem, der er opført som PK. Med PK er der en linje - med nul point givet - mens et spil opført som "ingen linje" normalt er en forventet blowout, hvor selv eksperterne ikke kan forestille sig, hvor dårlig marginen virkelig vil være.

Del:
Kommentarer