Hvad sker der, nĂĄr du bliver opsat?

Hvad sker der, nĂĄr du bliver opsat?

Har du nogensinde fundet det rigtigt i begyndelsen af ​​hvad der lovende er at være et godt godt øje, er du skræmt vågen uden nogen åbenbar grund? Dette er ikke usædvanligt. Søvn har fem trin. I den første fase, som er meget let søvn, kan du nemt blive vækket.

Første fase af søvn

I den første fase af søvn oplever man sommetider følelsen af ​​at begynde at falde og hypnocyklonalitet, hvilket er en abrupt muskelkontraktion. Derfor kan du hoppe og vække. Dette kan sammenlignes med at blive skræmt mens det er vågen og hopper som svar.

Respons

Når du er skræmt, især mens du sover, vil du opleve kamp eller flyrespons, hvilket gør at du trækker vejret hurtigere, og dit hjerte slår hurtigere. Du har denne reaktion af en grund: at forberede dig enten til at kæmpe eller flygte. Din krops reaktion er at øge blodsatsen, der pumpes til både din hjerne og dine muskler. Dine lunger indtager store ilttyper, og dine elever forstørres, så du kan se bedre. Når dette sker, sænker både dine urin og fordøjelsessystemer, så du kan koncentrere dig. Selvfølgelig, når du bliver skræmt om natten om natten, skyldes det normalt ikke en prowler i dit værelse eller et vildt dyr, der forsøger at angribe dig, men din hjerne og krop ved det ikke og går automatisk i overlevelse.

Lucid Dreaming

Du kan også blive skræmt vågen, når du indser, at du drømmer, det vil sige, når du oplever en klar drøm. Lige drømme har en tendens til at være intens og realistisk.

Dyb søvn

Hvis du er skræmt vågen under fase fire søvn, som er dyb søvn, vil du føle dig desorienteret og groggy. Bliv helt vågen vil tage et par minutter, måske mere.

Del:
Kommentarer