Hvad sker der med din pacemaker, når du dør?

Hvad sker der med din pacemaker, når du dør?

Patienter med arytmi har en uregelmæssig hjerterytme eller rytme, og læger anbefaler ofte, at en patient med denne tilstand har en pacemaker implanteret i brystet for at levere elektriske pulser til hjertet, hvilket får det til at slå ved en normal hastighed. Når en patient dør, kan disse enheder enten være intakte eller fjernet.

Deaktivering

Hvis en læge udtaler en person med pacemaker hjerne død, ordner lægen normalt pacemakeren deaktiveret, medmindre patienten eller hans surrogat har anmodet om, at den fjernes eller forbliver intakt.

Komplikationer

Nogle mennesker føler at tilstedeværelsen af ​​en pacemaker kan skabe et etisk dilemma. En pacemaker kan fortsætte med at udløse hjertesympen hos en patient, der har trukket sit sidste åndedrag, forvirrende læger og familiemedlemmer om, hvorvidt patienten faktisk er død. Pacemakeren kan også forlænge en patients liv i en vegetativ tilstand.

Advarsel

Hvis en person dør, og familien vælger at kreme kroppen, skal pacemakeren først fjernes. Under kremeringer kan temperaturer nå op på 2.400 grader F i 90 minutter. En gas danner, hvilket får pacemakerkappen til at eksplodere. Disse eksplosioner kan medføre dyre strukturelle skader på et krematorium og skade ansatte.

Del:
Kommentarer