Hvad sker der, hvis du spiser Mold Spores?

Hvad sker der, hvis du spiser Mold Spores?

Chancerne er, at du har set disse mørkegrønne pletter, der invaderer gamle brød, oste og kød. Som mad aldre tager mold over. Resultaterne kan være ubehagelige og grimme, men er det farligt, hvis de spises? Ifølge De Forenede Nationers Department of Agriculture er forme mikroskopiske svampe, der lever på plante- eller dyremateriale. Der er antaget at være så mange som 300.000 mundstykker, og nogle kan faktisk være skadelige for dit helbred, hvis de indtages.

Anatomien af ​​Mould

Når man ser under et mikroskop, ser formene ud som skinnende svampe. Disse multicellede organismer har en krop, der består af rodtråde, som sikrer støbeformen til den mad, den fremkalder på, en stilk, der stiger over overfladen af ​​maden og sporer, der danner den pæreformede ende af sporeformlen.

Virkninger af spiseform

Det er næsten umuligt for den gennemsnitlige person at skelne mellem skadelige og sikre forme. Mange typer skimmel er godartede har ringe eller ingen effekt, mens andre kan være yderst farlige med langvarig eksponering. De mest almindelige symptomer på formindtagelse omfatter diarré, opkastning og ubehagelig mave.

Hvad skal man gøre, hvis Mold er spist

Symptomerne på formindtagelse er forholdsvis små og vil gå væk alene uden indblanding. Hvis du er bekymret, kan absorption af aktiverende kul eller absorberende salte hjælpe med at binde bakterielle toksiner i formen. Hvis symptomerne vedvarer i over 72 timer, skal du rådføre dig med en læge. Men for ro i sindet indser du, at spisesporer ikke kan være det sundeste valg, men det er meget usandsynligt, at der opstår alvorlige skader.

Styreform

Mold kan vokse overalt, men trives i varme og fugtige omgivelser. Renlighed er nøglen til at minimere skimmelvæksten. Mold sporer kan opbygge i mange områder af dit køkken, herunder køleskab, pantry, opvaske og andre køkkenredskaber. Kontrol skimmelvækst ved at sanitere alle områder i dit køkken mindst hvert par måneder. Prøv at holde fugtighedsniveauet dit hjem under 40 procent. Undersøg fødevarer, der almindeligvis er forbundet med forvækst, før du køber og bruger produkterne. Køb kun nok mad, som du kan forbruge i en uge. Efter disse enkle trin vil i høj grad reducere chancerne for at finde skimmelsvamp på de fødevarer, du spiser.

Del:
Kommentarer