Hvad sker der, hvis du ryger et cigaretfilter?

Hvad sker der, hvis du ryger et cigaretfilter?

Cigaretfiltre

Det blotte formål med et cigaretfilter er at gøre røgen sikrere for en person at indånde. Sandsynligvis giver filtrerede cigaretter en person med alle fordele og smag af røg, men med færre risici som hjerteanfald eller kræft. Hver ryger har mindst en gang ved et uheld oplyst sin cigaret fra filterenden. Der har været rygter og internet crazes gennem årene, at materialerne i filteret indeholder utroligt skadelige kemikalier, og som belyser dem og indånder dampen, kan forårsage alt fra kræft til kønsorganfunktion. Se nærmere på, hvilke filtre der er lavet af, kan sætte disse krav i seng.

Sammensætning

Moderne cigaretfiltre består hovedsageligt af celluloseacetat. Dette er en maske af fibre, der skal fungere som et net og fanger giftige elementer fra cigaretrøg. Dette materiale er det samme som papirpapir og papirservietter er sammensat af. Andre ingredienser indeholdt i et cigaretfilter er triacetin, mineralolie, titandioxid, sorbitanmonolaurat og ethoxyleret sorbitanmonolaurat. Når en person ryger en filtreret cigaret, indhaler han også små partikler af filteret, hvilket ikke er sundt, men det er langt fra den værste effekt af cigaretrygning.

Sikkerhed

Moderne cigaretfiltre udgør ikke nogen større, øget fare for cigaretrøgere (værre end at ryge cigaretten den er knyttet til) ifølge de virksomheder, der producerer dem. Dette har dog ikke altid været tilfældet. I begyndelsen af ​​1950'erne brugte Phillip Morris en form for asbest i sine cigaretfiltre, fordi asbest på det tidspunkt var antaget at være sikkert. Resultatet var en bizar og unik form for kræft, der blev fundet hos mennesker, der røg disse cigaretter. Phillip Morris led også filterproblemer i 1990'erne, da et parti af regelmæssigt filtrerede cigaretter var forurenet med et pesticid. Begge disse produkter, ifølge snopes, som offentliggjorde de historiske regnskaber, blev tilbagekaldt, når faren blev realiseret. Det er skandaler som denne, der udholder og gør rygter om mærkelige kemikalier placeret i moderne cigaretfiltre, så overbevisende for mennesker.

Del:
Kommentarer