Hvad skal man tage for alvorlige benkramper

Hvad skal man tage for alvorlige benkramper

En alvorlig kramper i benet skyldes en muskelspasmer og kaldes almindeligvis som en charliehest. En person får normalt en charliehest i musklerne i benet som kalven, hamstring eller quadriceps. Disse kan være meget smertefulde.

Årsager

Alvorlig kramper kan skyldes dehydrering. Du kan også få muskelspasmer, når en muskel er blevet overbrugt eller er skadet. Mangler i kalium og calcium kan også forårsage muskelkramper. Irritation i musklerne kan også forårsage smerte og kramper.

Hvad skal man tage

Forbruge en spisesked sennep siges at kurere alvorlige kramper med det samme. Behold også en sølvske ved siden af ​​din seng for at anvende den trange muskel for at give øjeblikkelig lindring.

Andre retsmidler

At være dehydreret forårsager ofte muskelspasmer. Sørg for, at du bruger 6 til 8 glas vand dagligt for at forhindre kramper. Tumeric og St. John's wort synes også at hjælpe med at forhindre alvorlige muskelkramper. Kalium- og calciumtilskud kan bidrage til at reducere forekomsten af ​​alvorlige muskelspasmer. Sænk også mængden af ​​sukker og koffein i din kost. Andre vigtige vitaminer og mineraler, der hjælper med at reducere muskelkramper er vitamin A, vitamin E og magnesium.

For at forhindre kramper

Hold sengetøj løst. Hvis dine ark er tucket i tæt, kan dette medføre, at tæerne peger og musklerne i dine ben for ufrivilligt at blive kontraherende, hvilket forårsager muskelpasmer. At lave vandøvelser kan let arbejde disse muskler uden at overbevise dem.

Del:
Kommentarer