Hvad skal man sætte under en løbebånd

Hvad skal man sætte under en løbebånd

At træde en tredemølle i dit hjem er en fantastisk måde at sikre, at du altid har træningsudstyr, især på regnfulde dage, eller når du bare ikke har lyst til at gå i gymnastiksalen. På grund af størrelsen og vægten af ​​din tredemølle skal du træffe særlige forholdsregler for at sikre, at det ikke beskadiger gulvet eller forstyrrer enhver, der kan leve under dig.

Løbebånd Mats

De mest sportslige gode butikker og løbebåndsproducenter sælger gummimåtter designet specielt til brug under en løbebånd. Placering af et af disse måtter under løbebåndet minimerer beskadigelse af gulvet nedenfor. Matten vil holde løbebåndet i at gøre permanente indrykning i tæppet, og hvis du har et trægulv, vil det holde løbebåndet beskadiget.

tæpper

Hvis du har et hårdttræ eller et vinylgulv i dit træningsrum, kan du måske sætte et stykke tæppe under løbebåndet. I nogle tilfælde kan tæpper være billigere end en formel tredemøllemåtte, især hvis du har rester fra dig, når du tæppede de andre værelser i dit hus. Gulvtæppet vil holde løbebåndet fra at ridse dit hårdttræ gulv eller forlader udskæringer eller mærker på vinyl. Du kan også bruge en tæppefarve, der passer til resten af ​​rummet, hvilket gør det mere øje tiltalende end en måttet lavet til tredebånd.

Lydisoleringsmaterialer

Hvis du bor i en lejlighed eller lejlighed, skal du muligvis placere lydisolerende materiale under din tredemølle. For at lydisolere dit gulv, så naboer ikke hører motorens hvirvel eller lyden, hvis dine pounding fødder, skal du rive din eksisterende gulv. Du vil derefter tilføje et lydisoleringsmateriale til bjælkerne og det originale gulv, og derefter genoprette basen med et nyt tæppe eller gulv efter eget valg. Placering af lydisolerende materialer under din tredemølle kan være dyrt og bør betragtes som en sidste udvej.

Del:
Kommentarer