Hvad skal man spise pĂĄ en karbadfri kost

Hvad skal man spise pĂĄ en karbadfri kost

For mange er tanken om at starte en low-carb eller carbfri diæt grænse tortur, afkald på alle deres foretrukne komfortfødevarer-lignende kager, donuts, kager og kager - for hvad der synes at være et intetsigende liv uden andet end fedtholdig, fedtede fødevarer. At overvinde denne mentale forhindring er vanskelig; Men når du er klar over, at alle disse "trøst" fødevarer faktisk er kilden til mange sundhedsproblemer, er det meget nemmere at beslutte at gå med lav carb. Så er det eneste spørgsmål: Hvad skal man spise?

Hvad man ikke skal spise

Dette vil være den ordsomme dolk i hjertet for mange, men det er ikke desto mindre noget, der skal løses. For at opnå en lav carb-diæt lykkes, kan du ikke falde i ro for "Frankenfoods" som "low-carb" brød, cookies, is og alle de andre små fristelser, som fødevareindustrien vil have dig til at acceptere som sunde alternativer. Sukkeralkoholerne i disse produkter har en væsentlig indvirkning på kropskemi og kan negere de fordele, der ellers er til stede i en lav-carb-diæt.

Low-Carb Valg: Kød

Man kan overveje en lav-carb livsstil, der består af endeløse plader af fedtet bacon vaskes med madlavningsolier, men det er ikke tilfældet. Selvom det er rigtigt, at din primære fødekilde på en lavcarb diet vil være kød, betyder det ikke, at diætet selv skal være torturøst.

Lav-carb mad valgmuligheder omfatter: Kød: Kylling, oksekød, bison, vildtlevende, struds, elg, karibou og alle typer fisk, blandt andet arbejde.

Lav Carb Valg: Mejeri & Æg

Mejeri: Hårde oste i moderation er din vigtigste mulighed her. Æg: Spis æggene mens du er på en lav-carb diæt. De ekstra kalorier fra fedt vil gøre underværker for dine energiniveauer.

Lav Carb Valg: Frugt & Grøntsager

Grøntsager: "Grøn" og "fibrøst" er nøgleordene her. Broccoli, salat og agurk vil give vigtige næringsstoffer og trængte fiber uden overbelastning på carbs. Frugter: Mens frugter normalt er tabu på en lav-carb diæt, kan nogle medtages, hvis du er under din daglige grænse for carbs. Tænk bær af enhver art: blåbær, hindbær, jordbær og lignende.

Low Carb muligheder: Olier & nødder

Olier: sunde olier kan levere tiltrængte fedtstoffer ud over at dyrke smagen af ​​fødevarer. Oliven, kokosnød, macadamia møtrik, hør og fiskeolie er alle gode valg. En god plan for at bruge olier er at krydse salater eller grøntsager med olier efter smag.

Nødder: Jordnødder, valnødder, mandler, cashewnødder og endda naturlig jordnøddesmør kan også opleve retter.

krydderier

Udover det sælger butikkerne sædvanligvis en række forblandede krydderier, der er kaloriefrie og kan spice op ellers kedelige stykker af kød. Mens den populære opfattelse af en lav-carb diæt er en masse smagfuld mad bliver choked ned af den ulykkeligste mand på jorden, er virkeligheden, at du kun er begrænset af din fantasi. Yderligere informationer og måltid ideer kan findes i bogen "Living the Low Carb Life" af Jonny Bowden (se Referencer).

Del:
Kommentarer