Hvad skal man spise når et herpesudbrud opstår

Hvad skal man spise når et herpesudbrud opstår

Herpes udbrud kan komme i de værste tider, og nogle gange føles det som om de aldrig vil gå væk. Heldigvis udføres der meget forskning om forholdet mellem kost og herpes. Ifølge herpes-coldsores er de vigtigste enzymer, der påvirker sværhedsgraden og varigheden af ​​herpes, arginin, som udløser herpes og lysin, som hindrer det. Forbruger en lav-arginin, er højlysin kost måske det vigtigste, du kan gøre for at bekæmpe et herpesudbrud. Der er også et par ekstra vitaminer og mineraler til at overveje.

Mad, der skal undgås

Når et herpesudbrud opstår, skal du gøre alt for at undgå fødevarer med højt argininindhold. Arginin tilvejebringer i det væsentlige den nødvendige fødevare til overlevelse af herpesviruset. High-arginine fødevarer omfatter kaffe, chokolade, nødder, havregryn, rosiner, frø, fuld hvede brød, brun ris, kokos og linser. Du bør også undgå at spise frugter med højt indhold af citronsyre, såsom appelsiner og grapefrugter, under et udbrud. Generelt bør du undgå forarbejdede fødevarer og kunstige cola drikkevarer.

Gode ​​fødevarer at spise

Lysine derimod tjener til at bekæmpe herpes, når et udbrud opstår og hjælper med at forhindre udbrud også. Fødevarer med højt lysinindhold omfatter ost, kylling, æg, fisk, mælk, kartofler, oksekød, brygersgær, yoghurt, spirer, avocado, papaya, mango, abrikoser, æbler, figner, rødbeder og lam.

Andre kostmæssige overvejelser

Broccoli, kål og spistyr indeholder en forbindelse kendt som indol-3-carbinol (I3C), der kan være effektiv til at undertrykke herpes. Grøn te er også en god ting at arbejde i din diæt, da den indeholder antivirale og antioxidante egenskaber. De fleste økologiske urtegrønne eller hvide teer er gode. Spiser også mange spirer, fordi spirer indeholder kraftfulde enzymer og vitaminer, endnu mere end de egentlige grøntsager selv. Forsøg at forbruge frugt og grøntsager i rå form snarere end at lave mad, da kogte grøntsager normalt har lavere vitaminindhold. At drikke frisk grøntsag og frugtsaft kan gøre underværker for immunsystemet og dit generelle helbred. Der er også nogle gode enzymer og vitamintilskud på markedet, der kan hjælpe med at kontrollere herpes. C-vitamin, B5, B6, zink og magnesium er alle gode valg.

Del:
Kommentarer