Hvad skal man have for en WWE-begivenhed

Hvad skal man have for en WWE-begivenhed

World Wrestling Entertainment (WWE) reklamebureau er den største og mest udbredte professionelle bryderorganisation i USA. Med en historie, der går tilbage til 1960'erne, har virksomheden promoveret brydere i årtier, der har opnået status for husstandens navn: Andre Giant, Jesse Ventura, Hulk Hogan, "Stone Cold" Steve Austin og The Rock er blot nogle få. Levende arrangementer finder sted over hele landet, og er en spændende måde for fans at forbinde deres yndlingsbrudspersoner.

Afslappet og komfortabelt

WWE-arrangementer afholdes typisk i store arenaer og borgerlige auditorier med skarer fra 25.000 til 70.000. Ligesom en rockekonsert eller et basketballkamp er sæder tæt sammen og fans er raucøse og aktive i hele arrangementet. Selv fans med forreste sæder nær entryway barricades og ringen forventes at være på deres fødder og jubler højt for meget af arrangementet. Derfor er den bedste politik at klæde sig komfortabelt og ikke for varmt. T-shirts og jeans eller shorts anses for passende påklædning.

Souvenir Apparel

Som med rockekonsert eller sportsbegivenhed er der klæder til salg i koncessionsområderne på arenaen. Mange fans foretrækker at købe deres WWE-branded gear ved arrangementet som en souvenir af deres deltagelse. T-shirts med logoer og sætninger fra berømte bryderier er varme ting, ligesom der er nogen hatte eller skjorter, der markerer anledning til en særlig begivenhed, som WrestleMania.

Fan Apparel

Fordi priserne kan være højere end normalt på selve arrangementet, vil mange hardcore WWE-fans købe deres T-shirt, hat, sweatband og endda sko på forhånd. WWE-butikken bestiller de seneste officielle varer, mens tøjforhandlere og butikskunder har ofte vintage WWE-varer. Til fans med pladser i nærheden af ​​ring- eller gangvejsbarrikaderne, er hjemmelavede skjorter med kloge slogans en måde at forsøge at få bemærket af fjernsynskameraerne.

Signage og ansigtsmaling

Selvom det ikke er strengt tøj, bringer en stor del af mange WWE-fans oplevelse et tegn på arrangementet. Tegnene kan opmuntre ventilatorens favoritbriller eller tåle fanens kærlighed til had. På grund af arena sikkerhedspolitikker er de sikreste tegn altid et simpelt stykke pap uden trækul eller anden fastgørelse. Ansigtsmaling er også en sjov måde at klæde sig på, især for at vise støtte til brydere, der bærer ansigtsmaling i ringen som Goldust og Undertaker.

Del:
Kommentarer