Hvad skal man gøre, når en pacemaker defibrillator slukker

Hvad skal man gøre, når en pacemaker defibrillator slukker

Pacemaker defibrillatorer er små medicinske anordninger, der implanteres i brystet af en person med hjerte tilstand. Når hjerterytmen bliver unormal, forsvinder pacemaker defibrillatoren "og giver et lille elektrisk stød til hjertet for at rette op på den unormale hjerterytme. For at opretholde et godt helbred skal de, der har pacemaker defibrillatorer og dem, der er kandidater til at have en implanteret, vide, hvad de skal gøre, når pacemaker defibrillatoren slukker.

Sikkerhed og afslapning

Først og fremmest skal du sørge for at være i et sikkert miljø. Hvis du for eksempel arbejder med maskiner, skal du slukke for maskinen, så du ikke vil blive såret, hvis hjerteproblemet, der forårsagede pacemaker-defibrillatoren at slukke, giver dig mulighed for at miste kontrollen over udstyret. Hvis du står, sid så du ikke falder, hvis du mister bevidstheden. Brug derefter afslapningsteknikker såsom kontrolleret vejrtrækning og meditation for at vende hjertefrekvensen til normal.

Hjælp

Få nogen til at hjælpe dig. Den bedste måde at gøre dette på er at ringe til en ambulance og at få nogen, som er til stede, forblive hos dig, indtil den kommer. Kontakt om muligt det hospital, som nødpersonalet skal transportere dig, eller som indsatte pacemaker defibrillatoren. Hvis du ikke kan gøre det alene på grund af din tilstand, kan nødpersonalet gøre det for dig på vej til hospitalet. Dette er vigtigt, fordi din kardiolog har brug for at vide, at du har en episode for at behandle dig og for at vurdere funktionaliteten af ​​den pacemaker defibrillator, han foreskrev for dig.

Vurdering af miljøet

Hvis du har det fint, selvom defibrillatoren gik ud, skal du kigge på dine omgivelser. Bestem, om en ekstern faktor har påvirket pacemaker defibrillatorens ydeevne. For eksempel kan radioer, mobiltelefoner eller batteridrevne værktøjer og enheder generere magnetiske felter, der kan slå en pacemaker defibrillator af, selvom du ikke har en hjerteafsnit. Hvis du var involveret i aktiviteter, der ligger tæt på nogen af ​​disse enheder, kan det være, at der slet ikke er noget galt med dig. Selvom du har det godt, skal du rapportere pacemaker defibrillator hændelsen til din kardiolog. Hvis du oplever brystsmerter, svimmelhed, besvimelse eller åndenød, er det mere sandsynligt, at dit miljø ikke er problemet, og at du virkelig har brug for lægehjælp.

Del:
Kommentarer