Hvad skal man gøre, når du føler Antsy?

Hvad skal man gøre, når du føler Antsy?

Når nogen føler antsy, kan han lide af en række symptomer som at være fysisk på kanten, nervøs, spændt eller irritabel. Disse symptomer er ofte bundet til underliggende følelser af bekymring, fysisk angst eller stress fra usunde livsstilsvalg. Adressering af det underliggende traume kan lindre rastløshed og forhindre antsy følelser.

bekymringer

Følelser af irritabilitet og rastløshed kan stamme fra underliggende bekymring eller angst. At identificere kilden til angst eller bekymring kan afhjælpe nogle af den antsy følelse ved at hjælpe med at give slip på uproduktiv bekymring. At have et supportnetværk af venner og familie er også yderst hjælpsom i beroligende bekymring og lindrende symptomer på angst. Tale problemer med nogen, der er villige til at lytte, selvom hun ikke tilbyder rådgivning, kan hjælpe sindet med at løse den interne uro og give slip på den resulterende stress.

Fysisk beroligende

At være antsy, kan generel rastløshed og irritabilitet være et resultat af, at kroppen fysisk er på kanten. Spændte muskler, forhøjet hjertefrekvens og lavt vejrtrækning forekommer alle, når kroppen er i en tilstand af fysisk angst. Når du sidder stille og tager langsomt dyb vejrtrækning, vil kroppens stressniveau blive nede og hjælpe med at sænke hjertefrekvensen. Desuden hjælper systematisk spænding og afslappning af individuelle muskler, der arbejder fra den ene ende af kroppen til den anden, også hjælpemidler til at frigive den stress. Trækker kroppen tilbage væk fra en øget tilstand af advarsel og spænding til en mere rolig og mere afslappet tilstand, vil hjælpe med at berolige følelser af rastløshed.

Miljø

Det omgivende miljø kan påvirke en persons stress og spændinger. Hvis det er muligt, kan man flytte til et mere beroligende miljø hurtigt berolige mange antsy følelser. Et par beroligende tilsætninger til et eksisterende miljø kan have samme virkning. Lys duftende stearinlys eller brug aromaterapi olier til at skabe beroligende dufte. Lyt til afslappende musik eller beroligende lyde fra naturen. I nogle tilfælde kan følelsen af ​​angst være forårsaget af visse mennesker i miljøet. At identificere personer, der udløser antsy følelser og undgå disse mennesker, når irritabilitet begynder at vokse, kan hjælpe med at forhindre længerevarende rastløshed.

Levevis

Vedvarende eller tilbagevendende perioder med antsy adfærd eller angst kan signalere et behov for en livsstilændring. Usundt livsstil valg kan øge angst og øge chancerne for en lidelse en agitated tilstand. For meget koffein eller sukker i en kost kan over stimulere kroppen, udløse en tilstand af uro eller fysisk angst. Mangel på regelmæssig motion kan også være synderen. At udøve selv en lille mængde hver dag kan øge kroppens evne til at håndtere stress og reducere spændinger.

Del:
Kommentarer