Hvad skal man gøre for biavler ved øjet?

Hvad skal man gøre for biavler ved øjet?

Medmindre du er allergisk over for bierpest, er en bie sting en mindre skade, som normalt kan behandles hjemme. En bie i nærheden af ​​øjet kan være særligt smertefuldt og lidt alarmerende, men er sjældent farligt. Der er nemme strategier, du kan bruge til at hjælpe sting til at helbrede hurtigere og for at lindre ubehag.

Fjernelse af Stinger

Tag stingeren ud så hurtigt som muligt. Der er en debat om, hvor meget pleje du skal bruge, når du fjerner en stinger og den bedste metode til fjernelse. Ifølge biavlere er fjernelse af stinger så hurtigt som muligt vigtigere end den pleje, som du gør det med. For at fjerne en stinger fra området omkring dit øje, skal du enten plukke stingeren ud med et par pincet, børste det ud med fingrene eller bruge kanten af ​​kreditkort til at skrabe stingeren ud af huden. Hvis du ikke kan gøre dette, få hjælp fra nogen.

Finde Relief

Få lindring fra biet så hurtigt som muligt. Området omkring øjet er følsomt og mere sandsynligt at svulme og smerte. Bland en pasta bagepulver og vand og dab nogle på stingstedet. Påfør en kold komprimering til øjet i 10 minutter for at forhindre hævelse. Tag en antihistamin for at hjælpe med at reducere din krops reaktion på biet.

Fortsæt med at anvende is til dit øje med jævne mellemrum, så længe der opstår svulmer. Du kan fortsætte med at tage en antihistamin for at lindre kløe på stingstedet. Du kan også tage ibuprofen for at reducere smerte og hævelse.

Holde webstedet rent

Undgå en infektion, der kan skade dit øje ved at vaske stingstedet med mild sæbe og varmt vand. Påfør også en lille mængde desinfektionssalve til stinget. Dette vil medvirke til at forhindre infektion og kan endda bidrage til at fremskynde helbredelsen.

Hvornår skal du se en læge

Hvis du oplever en alvorlig reaktion, såsom udbrud af elveblest eller vejrtrækningsbesvær, søg lægehjælp. Allergiske reaktioner på bi-sting er meget alvorlige og skal behandles straks. Hvis du bemærker ændringer i din vision, efter at hævelsen omkring øjet begynder at falde, skal du aftale med din øjenlæge for at være på den sikre side.

Del:
Kommentarer