Hvad skal jeg sætte i en gympose?

Hvad skal jeg sætte i en gympose?

En perfekt pakket gym taske indeholder alt hvad du behøver for at opnå en produktiv træning. Sammen med dit tøj til gymnastik kan en række pint-store personlige ting gøre din oplevelse mere behagelig, samtidig med at du lugter og føler dig frisk bagefter. Pak din taske på forhånd for at spare tid.

Lås det eller tab det

Den vigtigste ting at pakke er en lås. Hvis det er en kombinationslås, skal du forpligte kombinationen til hukommelsen. Hvis din lås har brug for en nøgle, skal du holde dine nøgler med dig under din træning. hænge dem på en håndledsspole fungerer godt. Hvis du planlægger at svømme, kan tasterne være vanskelige at holde sig sikre, medmindre livredderen kan holde øje med dem.

Hydrat og Energize

En ferskvandsflaske skal være en del af dit kit. Hvis du planlægger en lang træning, skal du pakke to af dem for at blive hydreret. En energistang kan forhindre et efterkollisionskrasj. Vælg en bar, der er lav i sukker, men højt i vitaminer og mineraler, så du ikke fortryder alt det gode arbejde du har gjort under din træning.

Ingen skjorte, ingen sko, ingen træning

Et ekstra par gymnastik shorts, en T-shirt, sportssko, strømper og undertøj giver dig mulighed for spontan træning. Tilsæt en badedragt, beskyttelsesbriller og en svømmehætte til poolen. Hvis du spiller squash eller en anden sport, har du brug for et sæt friske bolde, hofte sko, beskyttelsesbriller eller sikkerhedsbriller, og din racket, medmindre din klub giver sidstnævnte. Vægtløftningshandsker forhindrer dig i at få blærer og en yogamatta er altid god til en god strækning. Pak dine ørepropper, hvis du planlægger at nyde at se fjernsyn på løbebåndet eller brug dem til dit gymnas kardiotheater. Tag også din smartphone. Nogle maskiner har playliste, træningsprogrammer og hjerteovervågninger, som du kan kigge ind i.

Personlig hygiejne, hold det rent

Tag med flip-flops til brusebad og deodorant til efter, og en hårbørste, hår elastik og svedabsorberende hovedbånd. Tilføj flasker af shampoo og balsam med store størrelser. Selvom dit motionscenter giver disse ting i sine brusere, kan du være allergisk over for dem, og det er mere behageligt at have dine egne produkter. Inkluder razors og enhver vigtig kosmetik eller toiletartikler i små pakker. Pak aspirin, så en tilfældig hovedpine forkæler ikke din træning.

Del:
Kommentarer