Hvad skal jeg spise før kickboxing?

Hvad skal jeg spise før kickboxing?

Hvad du spiser før kickboxing påvirker, hvordan du føler og hvordan du udfører. At spise for lidt kan forlade dig udtømt; At spise de forkerte fødevarer kan medføre, at din mave opfører sig. I timerne forud for din træning af cross-jabs, uppercuts og roundhouse spark, spis et beskedent måltid rig på komplekse kulhydrater. Undgå fedtholdige og højfibre fødevarer, der kan forårsage mavesmerter, kvalme eller kramper.

Flere timer før

To til fire timer før din træning, spis et måltid med kulhydrater. Disse fødevarer, såsom fuldkornsbrød, pastaer, frugt og grøntsager, fordøjes let og absorberes af kroppen. Din krop gemmer carbs som glykogen i dine muskler og lever. Under højintensiv kickboxing træner glykogen om til energi, hvilket øger udholdenhed, kraft og koncentration. Hver krop er anderledes, så eksperimentere med forskellige fødevarer og madkombinationer for at bestemme, hvad der holder dig bedst. Prøv en skål havregryn med skiverne bananer; par yoghurt med lavt sukker granola bar; eller top et stykke fuldkornskål med peanut eller mandelsmør.

Lige før

Når det er muligt, undgå at spise mere end en let snack inden for en time eller to af din starttid. At komme ind i din kickboxing session med en fuld mave kan føre til mavepine, kvalme og kramper. På bagsiden kan kickingen af ​​din træning på en helt tom mave forårsage, at blodsukkerniveauet falder, hvilket giver dig svimmel og fysisk drænet. Hvis du skal spise lige før din træning, snacking på fuldkornskakere, bør en energibar eller en banan hjælpe med at opretholde dig uden at forstyrre din mave.

Del:
Kommentarer