Hvad ser fodboldklip ud?

Hvad ser fodboldklip ud?

Fodboldklemmer er afgørende for alle spillere. For at have trækkraft på et græs- eller kunstgræsfelt skal spillerne have klæder, hvis de vil spille deres bedste fodbold. Cleats gør det muligt for en spiller at holde sig på banen og have gearing, når de spiller spillet. En spiller, der tager feltet uden evnen til at grave ind, vil ikke kunne styre sin styrke, hurtighed og hurtighed midt i et spil.

Betydning

Din vægt læner sig frem til starten af ​​hvert spil. Ved at bruge sko med klapper hjælper en fodboldspiller med at opretholde sin balance og styrke, når han rammer en spiller på det modsatte hold. Når denne spiller er en offensiv lineman, der blokerer for en tilbagesendelse, opstår hans blok ved angrebspunktet. En spiller, der ikke har gearing på dette sted, har ingen balance og kan ikke hjælpe hans hold.

typer

Fodboldsko har generelt klumper, der er omkring 3/4 tomme lange og ca. 1/4 inch i diameter. Plastklamper bruges på en græsareal på en tør dag. Men hvis feltet er meget vådt og det regner, bruger spillerne endnu længere klipper for at bevare balancen. Når det er meget koldt og marken begynder at fryse, bruger spillerne kortere klammer, måske 1/4 til 1/2 tomme lang. Hvis spillet er på et frosset felt eller kunstgræs, vil spilleren bytte sine klædte sko til dem med krusningssål, der fremmer trækkraft.

Overvejelser

Spikes giver fodboldspillere en fysisk fordel og tillid. En spiller føler sig godt at vide, at det er meget usandsynligt, at han vil glide uden grund. Det var, hvad der ville ske, hvis han spillede uden klipper, når han udførte på et græsfelt.

Tidsramme

Nogle gange ændres forholdene i selve spillet. Det kan begynde solskin, og himlen kan åbne op og vende marken til et kvist. I så fald har spillerne et værktøj kaldet en spidsnøgle, der tager den gamle klap ud og giver dem mulighed for at skrue i en ny på mindre end et minut. Spillere behøver ikke at skifte sko; de skal bare tage de gamle klumper ud og skrue i de nye.

Mellemrum

Fodboldklamper, der bruges på et græsfelt i godt vejr, er fordelt hver 2 til 3 inches på skoens sål. De er adskilt på den måde for at give spilleren mulighed for at bevæge sig med fremragende balance og selvtillid. Spillere uden den korrekte afstand mellem piggerne på bunden af ​​deres sko vil være tilbøjelige til at glide.

MisforstĂĄelser

Der er en tankegang, der siger, at spillere kan bruge deres klumper som våben, hvis de bliver frustreret i løbet af et spil. Dette er meget usandsynligt, fordi hold advares før spillet om at engagere sig i usportslig adfærd. Stomping action ville være meget mærkbar og spillere ville blive sparket ud af spillet og suspenderet fra fremtidige handlinger for sådan dårlig opførsel.

Historie

Klipene, der blev brugt på fodboldsko, plejede at være lavet af metal og spillerne havde dem på græsfelt gennem midten af ​​1980'erne. Adventen af ​​plastikspidser gav spillerne mulighed for at få bedre tål, fordi de var runde og symmetriske. Metal spikes viste sig at være en ansvar under ugunstige vejrforhold. Spillere kunne ikke grave godt på frosne marker og de tilbød lidt støtte under regnfulde forhold. Metaldyserne var omkring 1/2 tomme lange og var omkring 1/4 af en tomme bred.

Del:
Kommentarer