Hvad neutraliserer sukker?

Hvad neutraliserer sukker?

De Forenede Stater Department of Agriculture (USDA) anbefaler, at du ikke sparer mere end 10 teskefulde sukker om dagen. Ikke desto mindre forbruger den gennemsnitlige person cirka 30 teskefulde sukker om dagen med tilgængeligheden af ​​sukkerfyldte drikkevarer og snacks. Kroppen, som er beregnet til at opretholde en balance mellem surhed og alkalitet, bliver ubalance og alt for sur, når vi bruger for meget sukker. Det er vigtigt at forstå, hvordan kroppen neutraliserer sukker for at genkende de skadelige virkninger af dette vanedannende stof.

Grundlæggende

Sukker forstyrrer den naturlige balance, hvilket gør blodet, urinen og vævene i kroppen mere sure. Balancen mellem surhed og alkalitet er også kendt som pH. Kroppen opretholder typisk en naturlig pH omkring 7,3, med spyt og urin er mellem 6,8 og 7,0. Når vi bruger for meget sukker, bliver kroppens pH mere sur, hvilket forårsager, at urinen og spytet kan blive omkring 5,5 til 6,5. Neutralisering af denne surhed er vigtig, da en sur krop er tilbøjelig til sygdom og sygdom.

Alkaliske stoffer

Kroppen bruger alkaliske stoffer for at genoprette kroppens pH og neutralisere de skadelige virkninger af sukker. Alkaliske stoffer neutraliserer syren som følge af sukker i blodet, spyt og urin. Af denne grund bør din kost være 80 procent alkalisk og 20 procent sur. Hvis du lider af sygdom eller sygdom, bør du tilstræbe at opretholde en kost, der er 100 procent alkalisk. Uden alkaliske stoffer ville din krop ikke kunne neutralisere virkningerne af sukker.

Mineraler

Mineraler som calcium, magnesium og kalium er alkaliske stoffer, der neutraliserer og hjælper kroppen med at metabolisere sukker. Den rigeste kilde til calcium i vores kroppe er vores knogler. Derfor forbruger store mængder sukker kroppen at røve vores knogler af calcium for at neutralisere surhedsgraden. Slutresultatet er calciumudtømning, hvilket fører til sprøde, porøse knogler og faren for osteoporose. At tage mineraltilskud med calcium, kalium, magnesium og jern hjælper med at neutralisere sukker i kroppen og sikre, at din krop ikke behøver at stjæle calcium fra dine knogler. Det bedste du kan gøre, er dog at undgå at forbruge for meget sukker.

Vand

Vand, et alkalisk stof, er bedst for at neutralisere sukkers virkninger på dit tandpleje. Sukkerforbrug spiller en stor rolle i tandforfaldet. Selvom du ikke spiser slik, kan sukkerholdige sodavand, frugtsaft og sportsdrikke belægge tænderne og få spyt til at være surere. Vand neutraliserer sukker ved at reducere spytets surhed og vaske sukkeret fra tænderne, da det indtages hele dagen.

Del:
Kommentarer