Hvad laver Vicks på fødderne?

Hvad laver Vicks på fødderne?

Nyhederne cirkulerede, at at lægge Vicks VapoRub på et barns fødder, vil give barnet lindring fra en hoste. Mange forældre vidner om, at denne teknik fungerer godt og næsten umiddelbart.

Voksne

Hvis du er en voksen, der står i en dårlig hoste og koldt, kan Vicks på dine fødder give dig lidt lindring. Den mest aktive ingrediens i Vicks er mentol. Menthol kan udvide blodkarrene i fødderne, når de påføres, hvilket virker til at berolige en hoste.

effekter

Dr. Bruce Rubin, professor og næstformand for pædiatri på Wake Forest University School of Medicine, via Parenting forklarer, at mentol dampe, der udgår fra Vicks vaporub faktisk kan narre kroppen til at tro, det er at trække vejret lettere.

Små børn

Dr. Rubin sagde Vicks bør aldrig bruges på børn, der er yngre end to, og det må aldrig placeres direkte under næsen, fordi menthol dampe faktisk kan udløse de kolde receptorer, der er i næsen. Nogle læger afskrækker den generelle brug af Vicks, uanset om den er sat på fødderne eller andre steder på børn under to år.

Produktsikkerhed

Medheadlines rapporterer, at David Bemens fra Proctor & Gamble, firmaet, der producerer Vicks VapoRub, fastholder, at produktet er sikkert, når det anvendes som anvist. Bemens sagde, at der ikke er nogen etableret forbindelse mellem brugen af ​​dette produkt og åndedrætsbesvær.

Advarsel

Vick er indeholder kamfer, som kan være yderst giftigt for børn, ifølge Consumeraffairs.

Del:
Kommentarer