Hvad laver en løbebånd til din krop?

Hvad laver en løbebånd til din krop?

På en tredemølle kan din træningsrutine variere fra lys til kraftig ved blot at trykke på en knap. Løbebånd hjælper dig med at tilføje tone til dine muskler, tabe sig og opretholde kardiovaskulær sundhed. Selv lægepersonale bruger løbebånd som diagnostiske værktøjer til at foretage vurderinger om dit fysiske fitnessniveau.

Styrke og tone muskler

Løb involverer flere store muskelgrupper i din underkrop. Jogging på tredemølle fungerer quadriceps musklerne på forsiden af ​​dit lår. Dette band af fire uafhængige muskelfibre er ansvarlig for bøjning og retning af knæet. Løbebånd løb også træner kalvemusklerne langs bagsiden af ​​dine ben. Kalvene hjælper dig med at gå, løbe og springe. Du kan også tilføje variation til din tredemølle rutine til at udøve forskellige muskelgrupper. Du kan gå eller køre med lette håndvægte eller armvægte til at arbejde med dine biceps og triceps. Du kan også justere intensitetsniveauet eller hældningen af ​​løbebåndet for at indhente hjælp af dine gluteal muskler og hamstrings.

Kardiovaskulær fitness og vægtstyring

En af de største ting en løbebånd gør for din krop er at producere et kontinuerligt hjerte-kar-respons. Løbebånd hjælper dig med at nå en intensitetstærskel, der opstår, når din puls øges for at pumpe mere ilt og blod til kroppen. Parret med en sund kost, det er sådan, at du opretholder en sund kropsvægt. Ved simpelthen at gå eller løbe på en løbebånd i et længere tidsinterval, kan din krop effektivt forbrænde kalorier. I løbet af blot en halv times løb kan du forbrænde næsten 300 kalorier afhængigt af din vægt. I en øvelsesundersøgelse foretaget af Milwaukee VA Hospital og offentliggjort på Spine-Health i 2007 brændte deltagerne 25 procent flere kalorier på løbebåndet end på cykler eller cykler.

Fysisk Rehabilitering

En løbebånd kan i høj grad forbedre din evne til at komme sig fra sportsrelaterede skader og visse typer af sundhedsrelaterede problemer som et slagtilfælde. Atleter kan gå eller løbe på en tredemølle for gradvist at arbejde sig tilbage til legepladsen. Løbebånd har intensitetsindstillinger, som kan hjælpe rehab-trænerne med at træffe træningen for atleterens særlige skade og behandlingsniveau. Du kan justere hastigheden, hældningen og intervallerne af træningen. Løbebånd er ikke kun til sportsrehabilitering. En undersøgelse foretaget af Johns Hopkins i 2008 viste, at tredemøller hjalp slagtilfælde ofre ikke kun forbedre deres muskulære koordination, men også forbedre deres hjernefunktion. Nøglen til denne bemærkelsesværdige forbedring centreret omkring den måde, hvorpå løbebåndet gik stimuleret den metabolske aktivitet af hjernestammen.

Fysiologisk vurdering

En løbebånd hjælper læger, undervisere og læger med at finde ud af vigtige oplysninger om, hvad der foregår i din krop. Det er et effektivt diagnostisk værktøj. En tredemølle bruges til at udføre en øvelsestolerance test, også kaldet stress testen. Under din læges vejledning overvåges din krop med EKG-ledninger, der tester hvordan din krop reagerer på 10 minutters gang eller løb på en tredemølle. Læger bruger disse oplysninger til at hjælpe med at diagnosticere hjertesygdomme, selvom du ikke viser andre symptomer. En løbebånd hjælper også personlige trænere med at udvikle personlige sundhed og fitness mål for dig. Ved at køre eller gå på en løbebånd, kan trænerne bestemme dit baseline kardiovaskulære output og udholdenhedsniveau. Derefter kan du indstille opnåelige mål, der er afledt af en kombination af faktorer som din puls, kropsstørrelse og eksisterende medicinske forhold.

Del:
Kommentarer