Hvad kunne være fordelene ved at have en indendørs pool på en skole?

Hvad kunne være fordelene ved at have en indendørs pool på en skole?

Der er mange fordele for en skole at have en indendørs swimmingpool. Svømning er en af ​​de mest populære sportsaktiviteter i USA. Det er en fremragende måde for børn at modtage deres daglige behov for motion. Der er mange mentale og fysiske fordele, når børn svømmer i vandet. Studerende kan ikke kun træne længere, mens de svømmer i en indendørs pool i forhold til landaktiviteter, men ifølge centrene for sygdomsbekæmpelse og forebyggelse anser folk, at svømning er mere fornøjelig end landbaserede øvelser også.

Fysiske sundhedsydelser

Vandbaserede aktiviteter virker som en naturlig modstand, der kan hjælpe dine børn med at opbygge muskelstyrke og udholdenhed. Dette vil i høj grad gavne eleverne for at øge koordinationen og musklerne. Ved svømning regelmæssigt føler børn sig mere tilbøjelige til at fortsætte med at udøve for at forblive aktive. Når børn bliver uddannet tidligt om vand og svømning, udvikler de ikke en frygt for det senere i livet, hvilket gør dem i stand til at have det sjovt i vandet og blive erfarne svømmere.

Psykiske fordele

Når dine børn engagerer i svømningsprogrammer og aktiviteter, får de ofte mere opmærksomhed i skolen. Kontinuerlig svømning kan hjælpe dine elever med at blive mere selvdisciplinerede og fast besluttede på at lykkes i skolen. Nogle undersøgelser tyder på, at dyslektiske børn høster fordelene ved at svømme ved at hjælpe med deres læsnings- og skrivefærdigheder, fordi svømning, en ambidextrous fysisk aktivitet, balancerer venstre og højre halvkugler i hjernen.

Særlige behov svømningsprogrammer

Mentalt udfordrede elever vil drage fordel af svømning, fordi denne type rekreative aktivitet giver disse personer en stikkontakt til at lindre spændinger, samtidig med at de forbedrer familieforbindelser, ifølge CDC. Hvis din skole beslutter at installere en indendørs swimmingpool, vil du kunne designe svømmeprogrammer specielt skræddersyet til børn med særlige behov. Du kan bruge vanduddannelse for at udvikle svømningskompetencer og vandsikkerhed. Undervisning specielle behov studerende, hvordan man svømmer hjælper med at øge selvværd og selvtillid.

Motion for voksne

De utallige fysiske, mentale og følelsesmæssige sundhedsmæssige fordele for dine elever bør være mere end nok bevis for at have en indendørs pool på din skole. Studerende er ikke de eneste, der kan drage fordel af en indendørs pool, dog. Ved at have en indendørs pool på din skole, vil det ikke kun være i stand til at forbedre elevernes sundhed, men også lærere og fakultetets medlemmer. For personer med kroniske sygdomme som gigt, har det vist sig at reducere associerede smerter og symptomer samtidig med at de berørte leddområder forbedres.

Del:
Kommentarer