Hvad koster en fuld øvre tandpleje?

Hvad koster en fuld øvre tandpleje?

Dentures - en dyr nødvendighed for folk, der har mistet deres naturlige tænder gennem periodontal sygdom, skade eller tandbortfald - giver dig mulighed for at spise og tale ordentligt, samtidig med at du forbedrer dit overordnede udseende.

Baggrund

En øvre tandprotes erstatter alle tænderne på den øvre bue. Lavet af harpiks, porcelæn, akryl eller metal, kvaliteten, materialet og karakteren af ​​hver sag dikterer omkostningerne.

Koste

Ifølge Costhelper koster de grundlæggende øvre tandproteser fra $ 300 til $ 500, en øvre tandprotein på mellemlang sigt er $ 500 til $ 1.000 og en premium øvre tandprotes koster $ 1.000 til $ 4.000, fra januar 2010.

Ekstra omkostninger

Dentures varer ikke en levetid - de kan chip eller revne, og afhængigt af omfanget af skade, kan du få brug for et nyt sæt eller reparationsarbejde.

Forsikring

Forbrugervejledningen til tandlæger foreslår at kontakte dit forsikringsselskab for at afgøre, om din dækning omfatter de delvise eller fulde omkostninger ved tandproteser.

Rabat

En tandlægehøjsklinik, der findes i mange stater (Se Resources), kan være en økonomisk måde at erhverve proteser på. Studerende under tilsyn, der kan tage længere tid end en erfaren tandlæge, udføre tandpleje.

Del:
Kommentarer