Hvad kan jeg spise på Herbalife diæt?

Hvad kan jeg spise på Herbalife diæt?

Herbalife International er et globalt firma, der producerer en række produkter designet til at hjælpe folk med at opnå sund ernæring, tabe sig og tage sig af deres hud. Mange vælger at gå på Herbalife dietten for at tabe overskydende vægt og nå deres ideelle størrelse med succes. Som med enhver kost skal Herbalife dietten undersøges ordentligt, før en person beslutter at bruge den. En læge bør konsulteres af sikkerhedsmæssige årsager, inden du går på enhver form for kost, herunder Herbalife en.

specifikationer

Herbalife dietten er unik, da den ikke fastsætter et sæt specifikke regler eller instruktioner til personer, der vælger at deltage. Der er ingen specifik oversigt over, hvad en person skal spise eller drikke i løbet af en dag. Der er snarere en række anbefalede produkter, som folk kan bruge til at nå disse mål. Herbalife dietten har heller ikke et bestemt tidsbehov, som folk skal følge. En person går simpelthen på Herbalife dietten, indtil han har nået sin idealvægt, hvorefter han kan genoptage at spise normale næringsrige fødevarer igen.

Produkter

Folk på Herbalife-diæten bruger en række Herbalife-næringsprodukter i stedet for regelmæssige måltider. Disse produkter kan købes på Herbalife hjemmeside på //www.lifemania. De fleste vælger at drikke en af ​​de mange smag af Herbalife-proteindrikke. Hver af disse drikkevarer skal tages som erstatning for et almindeligt måltid i løbet af en dag. Generelt vil en person drikke en protein shake til morgenmad og frokost og derefter til aftensmad have et regelmæssigt nærende måltid.

Koste

Herbalife diæt er en af ​​de dyrere kostvaner på markedet i dag. Den gennemsnitlige person vil bruge mellem $ 4 og $ 5 per dag, mens du er på denne specifikke diæt. Dette har ført til en række kritik af, at Herbalife dietten eksisterer specifikt for at tjene penge og ikke for at hjælpe de mennesker, der er involveret i det.

Del:
Kommentarer