Hvad kan du bruge til at hvidte denturer?

Hvad kan du bruge til at hvidte denturer?

Det behøver ikke at være udfordrende at have hvide proteser --- det tager bare en lille forpligtelse hver dag. Du har formentlig allerede tingene omkring dit hus, som du kan bruge til at blanke dine proteser sikkert, og det tager kun et par minutter.

Børste dine denturer

Sørg for at børste dine proteser grundigt to til tre gange om dagen. Dette vil medvirke til at forhindre pletter. Dette er især vigtigt, hvis du spiser eller drikker farvende fødevarer som kaffe, te og blåbær.

Naturlige hvide

Pensel dine proteser grundigt, lav derefter en pasta ud af sodavand og børst dem med den. Bagepulver er fremragende til fjernelse af pletter og det er ikke-slibende. Sørg for at skylle dine proteser grundigt efter dette. Du kan også gerne børste dem med noget tandpasta, før du bruger dem igen.

Du kan bruge hvid eddike til at fjerne pletter på dine proteser. Sørg for at børste dine proteser godt inden du bruger hvid eddike. Sug dine proteser i den hvide eddike. Skyl dem grundigt og børst dem med lidt tandpasta for at give dem en god frisk smag.

Denture Cleaners

Brug en Oral B tandpleje børste til at whiten din proteser. Disse er lavet specielt til at rengøre proteser og andre partikler.

Du kan købe en Branson Ultrasonic Denture Cleaner. Dette produkt giver dig mulighed for at bruge forskellige rengøringsløsninger til dine proteser, hvilket giver dig den type rengøring eller hvidtning, du ønsker. Det efterlader også proteser friske og komfortable.

Køb en protesrengøringsmiddel, der vil blanke dine proteser. Det er vigtigt at købe noget, der er specifikt til proteser. Hvis du bruger en whitener, der ikke er beregnet til proteser, kan du ætsere overfladen af ​​dine proteser og forårsage skade på dem.

Del:
Kommentarer