Hvad kaldes nogle Majorette håndbevægelser?

Hvad kaldes nogle Majorette håndbevægelser?

Majoretter udfører ofte med marcherende bands i løbet af halv tid og i parader. Baton twirling er også en konkurrencedygtig sport, hvor både individer og hold konkurrerer mod hinanden. Majoretter bruger en kombination af stillinger, fodpositioner, grundlæggende træk, gymnastiske manøvrer og dansesteg for at koreografere en indviklet præstation.

arbejdsstillinger

En majorette bruger tre grundlæggende holdninger: Salute, Attention og Strut. I salute-holdningen holdes stafetten i højre hånd, sløjes bag ryggen, bringes over venstre skulder og holdes i mindst to tællinger. Ved opmærksomhed holdes batonets bat i højre hånd med midterstøtten på højre arm. Majorette står fødder sammen, lukkede næver på hofter. I en sting holdes batonets bat i højre hånd. Stafetten kan enten peges ned eller holdes flush mod højre arm. Stiveren begynder med venstre fod og højre arm. Toes er spidset under stutten, og svinger udføres ved hjælp af den udvendige fod.

Fodpositioner

Der er fem grundlæggende fodpositioner, der anvendes af majorettes. Typen af ​​musik vil indikere, om ballet eller jazz positionering skal bruges. Begge typer stillinger bruger den samme fodplacering; Ballet fokuserer imidlertid på rene, flydende linjer, hvor jazzposition er mere boxet og prangende. I første stilling presses hæle sammen, hvor tæerne peger ud 100 grader. Benene er slået ud i begyndelsen af ​​hofterne. Anden position ligner først, men med en fodfod mellem hælene i ballet og en skulderbreddeforskel i jazz. For at opnå tredje position begynder majoretten i anden position og derefter glide en fod foran den anden. Hælen på den forreste fod vil blive presset ind i bagbenets bue i ballet og lidt ud i jazz. I fjerde position går majoretten ind i tredje position og glider derefter forsiden ud. Der er en et fodspalte mellem for- og bagfod for både ballet og jazzpositioner. I femte position er den ene fod placeret foran den anden med hælen på den forreste fod, der rører tåen på rygfoden. For ballettposition vender fødderne udad. I jazzposition peger tæerne lige fremad.

Grundlæggende bevægelser

Grundlæggende majorette-bevægelser indbefatter figur 8, fladt twirl og fladt toss. Fig. 8 opnås ved at løfte stafetten på begge sider af legemet. Baton armen holdes lige foran kroppen, fødderne er sammen, og frihånden er tæt fistet på hoften. I Flat Twirl er fødderne sammen, spidsen spindes fladt mod uret, og frihånden er tæt fistet på hoften. Flat Toss opnås ved hjælp af et fladt spin. I en venstrehåndet Flat Toss springer stafetten fladt til venstre. På den øverste omgang frigøres stafetten med håndfladen og armen bøjes og derefter fanges i højre hånd.

Avancerede bevægelser

I albue-rullen holdes stafetten i højre hånd. Den venstre arm er bøjet midt i brystet. Baton er svinget under venstre arm, på venstre albue, derefter fanget med højre hånd. I håndledsrullen holdes stafetten i højre hånd. Venstre arm er lige ud foran kroppen. Baton er svinget under venstre hånd og på håndledet og derefter fanget med højre hånd. Double Leg Roll er en avanceret kombination. Stavstangen holdes i højre hånd og venstre ben løftes i marchestilling med låret parallelt med jorden. Knæet er bøjet og tåen peger mod jorden. Bagsiden af ​​højre hånd er placeret under venstre ben i midten af ​​låret, så spredes stafetten over benet. Når stafetten nærmer sig toppen af ​​venstre ben, nærmer den lodrette position, bliver venstrebenet droppet, og højre ben er taget op. Baton ruller problemfrit over højre ben. Den venstre hånd er bragt under højre lår for at fange stafetten og processen gentager sig selv.

Del:
Kommentarer