Hvad forårsager store humle i hovedbunden?

Hvad forårsager store humle i hovedbunden?

Introduktion

Hovedbunden, som resten af ​​huden på din krop, har sit eget sæt af problemer. Fordi din hovedbund er dækket af hår, kan det være sværere at fortælle, at du har slag i din hovedbund, medmindre de er den slags, som kløe får dig til at ridse og så bemærke, at de er der. Der er en række forskellige grunde til, at du måske har stød på din hovedbund, men de mest almindelige er forholdsvis nemme at behandle.

Dermatitis

Dermatitis opstår, når huden i hovedbunden bliver kløende og betændt. Huden i din hovedbund kan græde væske, som derefter tørrer og skorper over at blive klumper og bump i din hovedbund. Hvis de kløe og du ridse dem, kan du komme væk med en gullig skorpe under din negle. Der er styling geler til rådighed, der er designet til at holde kontakten med hovedbunden og behandle hovedbundsdermatitis.

Hovedbundsstimuler

Hovedbundsfeber kan forekomme på både nyfødte og voksne skalpeller. I tilfælde af en voksen kan de opstå, fordi oliekirtlerne udskiller olie omkring hårsækkenet, og hårsækkenet bliver så betændt og forårsager en bums på hovedbunden. I tilfælde af nyfødte antages deres hovedbunds pimples at være udsat for deres mors hormoner under fødslen. For voksne er der en række hovedbundsstamme remedier tilgængelige over-the-counter. I tilfælde af nyfødte forsvinder hovedbunds puder normalt de første to uger efter fødslen.

Cyster

Cyster, om de er en epidermisk eller sebaceøs cyste, skyldes en kanal ved bunden af ​​en hårstang, der er tilstoppet. En epidermisk eller sebaceøs cyste er en lille sac under det øverste lag af huden, der er fyldt med fedtet hvidt halvfast stof. Typisk ville du have kirurgi for at fjerne cysten og dens indhold, medmindre andet er bestemt af dig og din læge.

Hudkræft

Hudkræft på hovedbunden er normalt på områder af hovedbunden, der ikke er dækket godt af dit hår. Hudkræft i hovedbunden kan fremstå som en vækst som en bump eller muld på hovedbunden. Hvis du tror, ​​at din hovedbundsbamp kan være hudkræft, skal du straks se din læge.

Hives

Nældefeber er forårsaget af en allergisk reaktion og kan være i form af store røde humle. Disse støder kan kløe, og nogle gange vil du få grupper af dem på din hovedbund, så du tror at du har en stor bump, når der faktisk er flere små støder sammen. Den bedste måde at slippe af med elveblader i din hovedbund er at tage en antihistamin.

Del:
Kommentarer