Hvad forårsager rysten, når sulten?

Hvad forårsager rysten, når sulten?

Når en person er sulten, gennemgår han en række forskellige processer for at bevare energi og tyde på behovet for nyt fødeindtag. Et af de mest bemærkelsesværdige symptomer på sult er skælvende eller ryster, som ofte kan virke ukontrollabelt. Denne rysten kan ligner rystelse udvist, når kroppen er kold, eller det kan manifestere sig i rastløshed eller angstfulde tics. Når kroppen begynder at ryste af sult, er det et tegn på, at mere alvorlige symptomer kan være i horisonten.

Sult og krop

Kroppen udviser mange forskellige symptomer, når det begynder at løbe tørt på energi fra mad. Du kan mærke en følelse af træthed, en kedelig smerte i din mave, en grov lyd, der synes at stamme fra din mave, kramper og rysten, når du ikke har spist nok mad. Disse er kun nogle få af de mange måder, sult kan gøre sig til kende for kroppen. Mange af disse ændringer er resultatet af naturlige processer, der er beregnet til at sætte kroppen i en motiverende tilstand, der vil søge næring og øge tilgængelig energi.

Årsager til skælvning

Bevæbning er generelt forårsaget af en ubalance i blodsukker. Når kroppens blodsukker bliver for lavt, kan milde tremor begynde at forekomme over hele kroppen. Dette kan føre til chattering af tænder, rastløse ben og skræmmende hænder. Denne rysten er naturligt bundet til dit blodsukkerniveau og kan forhindres eller reverseres ved at bringe blodsukkerniveauerne tilbage til et normalt niveau. Tremor kan blive værre ved træthed, stress og eksisterende sygdom. Skælv kan også skyldes brug af stimulanter eller diætpiller, der kan påvirke dit blodsukker og ændre naturlige sultersyge.

Forebyggelse af sulteskælvning

Der findes en række metoder, der kan bruges til at bekæmpe og forhindre skælvende sult. Den mest oplagte forebyggende foranstaltning er at holde en regelmæssig spiseplan. Det kan være nødvendigt at justere antallet af måltider, du spiser hver dag, for at tage højde for personlige oplevelser med sult og skælv. Nogle mennesker med hypoglykæmi eller diabetes spiser 5 eller 6 små måltider om dagen for at sikre, at deres blodsukker altid forbliver på et sundt niveau. Øget fysisk aktivitet kan medvirke til at regulere dit blodsukker og øge blodgennemstrømningen til ekstremiteter, der kan opleve rysten eller tics i perioder med hvile. En ordentlig soveskema, der indeholder 6 til 8 timers uafbrudt søvn, hjælper også din kropsfunktion med højeste effektivitet.

Sund kost

Kost spiller en stor rolle i sultens følelse. Visse fødevarer er naturligvis mere siddende end andre, og hver føde har en særlig effekt på blodsukkerniveauet i hele kroppen. Hold øje med mængden af ​​raffineret sukker, du spiser hver dag. Med hver stor dosis sukker kommer et eventuel nedbrud i sukkerniveauet. Det betyder, at en candy bar midt på dagen hurtigt kan føre til ekstremt lave blodsukker niveauer. Balancere dit forbrug af sukker med sunde fedtstoffer og proteiner for at holde blodsukkeret fra svingende for meget.

Del:
Kommentarer