Hvad forĂĄrsager en False-Positive Drug Test for Meth?

Hvad forĂĄrsager en False-Positive Drug Test for Meth?

Narkotikastest administreres ofte kun én gang, når du ansøger om et nyt job eller indtaster et nyt program på visse skoler. Men de kan også være en del af en rutine, hvis du er på parole eller i et narkotikahåndteringsprogram. En falsk positiv forekommer normalt, når personen tager en lovlig medicin med lignende egenskaber til det pågældende ulovlige stof, hvilket får testen til at vise positiv for det ulovlige stof.

Ephedra

Ephedra, også kendt som ma huang, er en type urt, hvis derivater anvendes i vid udstrækning i over-the-counter medicin. Nogle af disse urtens kemiske derivater indbefatter ephedrin, pseudoephedrin, desoxyephedrin, propylephedrin og phenylephrin. Enhver medicin, der indeholder en af ​​disse ingredienser, kan forårsage en falsk-positiv til en methamphetamin drug test. Fælles medicin med disse ingredienser er kolde lægemidler og nasal decongestants, såsom Sudafed, NyQuil, Vick's Inhaler og Dimetapp.

ADHD-medicinering

Mange af de over-the-counter-stoffer, der bruges til at behandle ADD og ADHD, har komponenter, der ligner dem, der findes i methamphetamin. Ritalin, Adderall og Dexedrine kan alle medføre, at nogen har en falsk positiv dopingtest for meth. Anvendelsen af ​​Dexedrine (Dextroamphetamin), Ritalin (Methylphenidat) og Adderall (lavet af fire forskellige amfetaminforbindelser) bør sættes i stå, hvis du er klar over, at du har en kommende dopingtest.

Kostpiller

Eventuelle over-the-counter kostpiller indeholdende phenylpropanolamin som Accutrim eller Dexatrim kan forårsage en falsk-positiv for meth. Andre diætpiller kan indeholde ingredienser lavet af Ephedra, så kontroller for at sikre, at ingen af ​​de derivater, der er anført i det pågældende afsnit, er inkluderet i ingredienserne i dine kostpiller.

Astma Medication

Forskellige forskellige astma medicin kan forårsage falske positive for meth, herunder Primatine tabletter, Bronkaid tabletter og Marax. Hvis du er afhængig af disse piller for generel sundhed, kan det være nødvendigt at udføre en mere omfattende toksikologisk test på prøven for at bestemme præcis, hvad der forårsager det positive testresultat.

Sundhedsproblemer

En nyreinfektion, nyresygdom, leversygdom og diabetes kan alle medføre en falsk-positiv for methamphetamin. Dette kan skyldes, at personer med disse problemer kan metabolisere kemikalier i deres organer forskelligt, hvilket muligvis resulterer i opbygning af kemikalier.

Del:
Kommentarer