Hvad forårsager døde pletter på en hårdttræ basketballbane?

Hvad forårsager døde pletter på en hårdttræ basketballbane?

Hårdttræ basketballbaner kan se skinnende og perfekt, men de er normalt ikke. Dagens hårdttræflader skæres sammen og låses på plads. Som følge heraf vil de fleste domstole have ujævne områder og pletter, der bliver "døde", når bolden springer.

Betydning

Når en domstol er sammenblandet på en skole eller gymnasium, kan luften blive fanget mellem lamellerne eller under dem. Denne ujævne overflade skaber et dødt sted, hvilket påvirker bounce og dribling af en bold.

Tidsramme

Det tager så lidt som to timer at tage en basketballbane i fuld størrelse. Mange domstole for professionelle hold er samlet og nedbrudt to eller tre gange om ugen, fordi basketballhold ofte deler arenaen med et hockeyhold eller en anden begivenhed. Den konstante demontering og montering gradvist eroderer integriteten og passformen af ​​stykkerne gennem en sæson, hvilket skaber flere døde pletter på banen.

Størrelse

Den gennemsnitlige basketballspiller i National Basketball Association (NBA) er 6 fod 6 inches og vejer 230 pounds. Der er 10 spillere på banen, plus embedsmænd. En fuld størrelse domstol, som NBA regler fastsætter foranstaltninger 94-by-50 fod, tager en pounding i løbet af en regulering 48 minutters spil. Døde pletter kan dukke op, når et spil skrider frem.

effekter

I nogle tilfælde vil hjemmeholdet have en fordel i forhold til sin konkurrence, fordi spillerne ved, hvor alle de døde pletter er, og den besøgende ikke gør det. Dette har været en stor fordel for hold som Boston Celtics, fordi spillerne ved præcis, hvor alle de døde pletter er på arenaens berømte parketgulv.

Forebyggelse / Solution

Den bedste måde at undgå døde pletter, der fører til dårlige og inkonsekvent hopper, er at spille i sportscentre eller arenaer, der kun er dedikeret til basketball. Når som helst en domstol skal tages ned og derefter genopbygges --- meget som et puslespil --- der vil være døde pletter.

Del:
Kommentarer