Hvad er vanddiet?

Hvad er vanddiet?

Vanddiet, der nogle gange er kendt som Cold Water Diet, er en af ​​de nyeste fads, der appellerer til dieters, der ønsker at smelte væk deres fedt. Sammenlignet med faste "rensede" kostvaner og dem, der begrænser kalorieindtaget, såsom risediet, begrænser vanddiet ikke fødevareforbruget, og det kræver heller ikke motion. Appel af vanddiet er, at dieters kan påstå, at spise hvad de vil - og stadig tabe sig.

Vandsætskabelse

Den egentlige oprindelse af vand kost er ukendt. Nogle internetressourcer sporer kosten til en artikel skrevet og udgivet i 1997 af Institute for Psychoactive Research i Durham, North Carolina, mens Douglas Silver Porter, angiveligt en "læge og videnskabsmand", også hævder at opfatte vanddiet.

"Videnskab" bag vanddiet

Teorien bag vanddiet er, at når koldt vand indtages, brænder kroppen ekstra kalorier for at opvarme vandet op til en kropstemperatur på 98,6 grader F. Jo koldere vandet er, desto sværere arbejder kroppen for at varme op i vandet. Derfor vil endnu flere kalorier blive brændt, hvis en diætmand drikker meget koldt vand. Derudover giver drikkevand imellem eller med måltider dieters en følelse af fylde, hvilket gør dem mindre tilbøjelige til at spise. Fordi nyrerne skal arbejde for at behandle vand, er det også sagt, at vanddiet resulterer i, at toksiner spolas fra kroppen.

Hvordan kosten virker

På vanddiet drikker diæteren 64 oz. af køligt eller koldt vand i otte 8-oz. portioner i løbet af dagen, med eller uden måltider, ud over diætets normale væskeindtag. Vandet kan være vand fra vand, flaskevand eller enhver anden form for vand, der er sikkert at drikke. De tilgængelige ressourcer på vanddiet modvirker at tygge på isbiter for at kompensere for vandindtag. Vanddiet ændrer ikke de typer fødevarer, som dieter spiser, og begrænser heller ikke portstørrelsen. Motion er ikke en bestanddel af vanddiet.

Fordele og ulemper ved vanddiet

Fordelene ved vanddiet er, at det er gratis - alle med adgang til drikkevand kan prøve det. Ulempen er, at dieters vil finde sig flygt til badeværelset ofte. Mens nogle eksperter støtter tanken om, at drikkevand før et måltid kan hjælpe en diætkutte kalorier, tager vanddiet ikke op til de meget nødvendige bestanddele af slankekure, såsom at begrænse det samlede daglige kalorieindtag og inkorporere motion i dieterens daglige rutine. Som korrekturlæsere af vanddiet påpege, er vanddiet ikke rigtig en kost - det opfordrer simpelthen folk til at drikke den mængde vand, som de skal drikke i første omgang.

Effektiviteten af ​​vanddiet

Selv om der ikke har været nogen videnskabelig undersøgelse af effekten af ​​vanddiet, hævdede to Arizona mænd i 2008 at tabe sig under anvendelse af "før, under og efter" -strategien, som er mærkbart svarende til vanddiet. Jeff Schmidt tabte 50 lbs. om et år, tager han fra en størrelse 40 til en størrelse 34. Blake Silvia hævdede at tabe 10 lbs. en måned for et samlet vægttab på 70 kg. uden slankekure. De to mænd drak et glas vand før måltider, en under og en efter at have spist.

Del:
Kommentarer